Szépség 2020. október 28.

A legjobb őszi parfümök nőknek és férfiaknak

Fatima Szépség 2020. október 28.
Elérkezett az idő, hogy az otthonunkat őszi dekorációval díszítsük fel, ruhatárunkat melegebbre cseréljük, a hidegebb időben nagyobb figyelmet fordítsunk a bőrápolásra, és beszerezzük a kedvenc parfümjeinket a szezonra. Ajánlunk néhányat, amik tökéletes választásnak bizonyulnak ebben az átmeneti hónapban.

Amíg a forró nyári napokon a frissítő limitált kiadások után nyúlunk, ősszel inkább a nehezebb, fűszeresebb és édesebb illatokat választjuk, melyek egy pici titok mellett gyümölcsös, orientális és citrusos tónusokat tartalmaznak. Hoztunk három női és két férfi illatot, amit előszeretettel ajánlunk az elkövetkezendő hetekre.

Fotó: Notino, Startlap

3 illat hölgyeknek

Amennyiben olyan illatot keresel, ami kiegészíti az őszi hangulatot, akkor biztosan tetszeni fog majd az az aroma, mely a nevében is ezt hordozza. A Jesus Del Pozo márka Halloween női parfümjéről van szó, ami egyidejűleg csábító és mágikus, érzéki és romantikus hölgyeknek készült, akikből nem hiányzik a szellemesség és a játékosság. Az illat nyitánya az ibolya édes illatjegyeivel kiegészülő narancsfa frissítően gyümölcsös akkordjaival lepi meg. Magában a szívillatban csábító magnólia rejtőzik, melyet tubarózsa tesz teljessé. Ezt a virágos élményt a gyöngyvirág és a bors esszenciája emeli tökélyre. Melengető alapillatában egzotikus szantálfa, édes vanília és mirha rejlik. A Notinón elérhető ennek a márkának több őszi parfümje is, például a Halloween Magic, Halloween Kiss, Halloween Shot – ezeket is meleg szívvel ajánljuk.

 

Jesus Del Pozo Halloween

Ár: 9 830 Ft.

Hirdetés

 

Az alma illata is kétségkívül összekapcsolható az őszi időszakkal, éppen ezért jó választás a DKNY Golden Delicious, mely elegáns, érzéki és játékos. Az illat a lédús sárga alma ízét juttatja eszünkbe. A parfüm illata mágikus narancsvirág, édes szilva és ízletes almából tevődik össze. Az illat virágos szíve titokzatos alappal van kiegészítve, melynek tónusait tiszta pézsma és játékos fa alkotja. A Golden Delicious parfüm a luxus és az exkluzivitás megtestesítője, alkalmas mindennapos használatra, és minden olyan hölgynek ajánlott, aki könnyedén veszi a nagyváros temperamentumos életét, valamint szeret energiát meríteni a természetből – áll a Notino oldalán

 

DKNY Golden Delicious

Ár: 26 500 helyett 14 330 Ft.

Hirdetés

 

A Guilty Intense elődje, a 2010-es, érzékien keleties-virágos Guilty karakteresebb változata, erős, független nők számára alkották, akik mindenből a legjobbat követelik: ez a kompozíció is közéjük tartozik. Már az alapillatban magával ragadják az érzékeket a zamatos mandarin és a rózsabors enyhén csípős, de meglepően édeskés akkordjai, a szívillatban virágos jegyek bontakoznak ki, élükön a mámorító orgonával. Az alapillat édeskésen fás – a finoman fűszeres ámbrának és a pacsulinak köszönhetően. Ez az illat a modern nőknek ajánlott, akik a siker után vágyakoznak.

 

Gucci Guilty Intense

Ár: 19 780 Ft.

Hirdetés

 

2 illat uraknak

A férfiakat az őszi időszakban tökéletesen kiegészíti a világszerte közkedvelt Paco Rabanne 1 Million illat, mely grapefruit, vörös narancs és élénkítő menta esszenciájával van töltve. Az illat szívében a fahéj és a fehér bőr érzéki kombinációja található, mely felébreszti a férfiakban a szellemességet és a bájt. Az alapot játékos fa, ámbra és egzotikus pacsuli alkotja.  Az illatkompozíció a sikeres és becsvágyó férfiak életútját szimbolizálja, akik tudják, mit akarnak az élettől, és céljaik teljesítése felé tartanak – nem mellesleg az arany flakon is a fényűzést szimbolizálja.

 

Paco Rabanne 1 Million

Ár: 27 800 helyett 20 790 Ft.

Hirdetés

 

Hugo Boss Boss No.6 világszerte sikeres illat, mely miden időszakra alkalmas. Édes szilva, körte és alma esszenciáival tökéletes az őszi időszakra is. Az illat szexepiljét az Eau de Toilette szívillatában szegfűvel és mahagóni fával együtt megbújó szegfűszeg és fahéj melengető akkordjaitól kapja, a vaníliával, vetiverrel és szokatlan olajfával társult cédrus és szantálfa erős alapillatot alkot. 

Az illat arca 2017 óta a karizmatikus színész, Chris Hemsworth.

A 21. századi férfi számára maga az ideális választás, aki törtető, mindent megtesznek a céljaik eléréséért. Az esti társaságban használni lehet a Hugo Boss Boss No.6 Bottled Night parfümöt is, mely az aromás fás tónusaival kiemeli az érzékiséget és szimbolizálja a kihívásokat. 

 

Hugo Boss BOSS Bottled

Ár: 42 400 helyett 16 490 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon