Otthon 2018. december 07.

Milyen csokimikulást érdemes venni?

bubba Otthon 2018. december 07.
Ha Mikulás, akkor édesség, és ha édesség, akkor elsősorban csoki. Ezzel kár lenne vitatkozni, de ha veled is előfordult már, hogy húsvétkor találtad meg az el nem fogyasztott csokimikulást, akkor érdemes végigböngészned az általunk összeállított listát - az ajánlott csokik nálunk soha nem jutnának erre a sorsra.

Olyan csokimikulásokat szedtünk össze, amelyeket nem csak a csomagolásuk miatt kedvelünk, hanem azért is, mert minőségibb, de megfizethető finomságokról van szó. 

Lindt csengős mikulás

A Lindt az egyik olyan minőségi csokimárka, amelynek a termékeiket Magyarországon is számos helyen beszerezhetjük.

1500 forint körüli árával valóban nem olcsó a Lindt mikulás, de valódi prémiumtermékről van szó, így az ínyenc felnőtteket is lenyűgözhetjük vele. Az aranyos csengő pedig bónusz a kívül-belül ízléses szerintünk. 

LINDT MIKULÁS

125 gramm.

Hirdetés

Mikuláscsomag

1700 forintért egy egész mikuláscsomagot kapunk többféle csokoládéból, igényes csomagolásban, ha a magyar márka termékét választjuk. Tej- és étcsoki is szerepel a válogatásban, így nem kell attól tartanunk, hogy nem találjuk el a megajándékozott csokiízlését.

STÜHMER MIKULÁSCSOMAG

211 gramm.

Hirdetés

Étcsokis-mentolos mikulás

A brandtől megszokott mentolos-étcsokis ízvilágot hozza az After Eight mikulásfigurája. Éppen ezért a gyerekek valószínűleg kevésbé értékelnék a zöld Mikulást, de a különlegességek kedvelőinek tökéletes választás, és még az ára sem túl húzós, 800 forint körül beszerezhetjük.

AFTER EIGHT MIKULÁS

85 gramm.

Hirdetés

Mikulás meglepetéssel

A Kinder mikulásokat számtalan variációban és méretben lehet kapni igény szerint. A márka védjegyének számító belső tejes réteg egyiknél sem hiányozhat, ebben a csokiban pedig még meglepetés is van – ez magyarázza a kicsit borsosabb, 1400 forint körüli árat.

KINDER MIKULÁS MEGLEPETÉSSEL

75 gramm.

Hirdetés

Merci Mikulás

Megfizethető árú (1000 forint körül már kapható), és ránézésre is szemet gyönyörködtető a Merci Mikulása, amely hozza a márkától megszokott minőséget. Nekünk külsőre ez a letisztultabb dizájnt képviselő csokimikulás jött be a legjobban, hiszen a figura alkata is igazán télapós, és a mosolya is nagyon kedves, míg egyes csokimikulások kifejezetten ijesztő arckifejezésűek.

MERCI MIKULÁS

120 gramm.

Hirdetés

Keresés az oldalon