Itt vannak az első képek a Vans Harry Potter kollekciójáról

Marci 2019. június 12. Trending

A neves amerikai cipő és ruhagyártó cég elég alaposan ráment a tematikus összeállításokra, legutóbb a David Bowie kollekciójuk robbant nagyot.

Ugyan évek teltek el a Harry Potter franchise utolsó darabjának megjelenése óta, ám a sztori sikere makacs és kitartó, így egyáltalán nem tűnik furcsának a Vans húzása körül kialakult szenzáció. A kollekcióban többek között négyféle edzőcipőt (a történetben szereplő roxforti nagy házak mindegyike kapott egyet) is találunk.

Színek, cipők, emblémák

Griffendélnek a cég SK8-HI márkája jutott, mely ebben az esetben fekete bőralapon futó arany és vöröscsíkokba pompázik és természetesen a ház címerét sem felejtették el rá felvarrni. Hugrabug ezzel szemben egy fekete belebújós cipőt kapott, melyek lábfejénél található a ház szimbóluma. Hollóhátot egy kék-fehér színű, sakktáblamintás cipő képviseli kék fűzővel, míg Mardekár a rá jellemző mocsárzöld-fekete színpárosítást kapta a lábbeli nyelvén a ház kígyó emblémájával.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

vans (@vans) által megosztott bejegyzés,

 

Június elejétől kapható

Ezek mellett természetesen egy csomó Harry Potter tematikájú egyéb jóság is érkezik a Vanstől, női, férfi és gyerekruhák, hátizsákok, stb. A kollekció darabjait június elejétől lehet megvásárolni, jellemzően 4 000 és 35 000 forint közötti árakon.

Keresés az oldalon