Így viseld a neon színeket!

bubba 2019. május 02. Szépség
Az idei tavaszi-nyári trend a korábbi évektől eltérően, az erős telített színekről szól. Itt a lehetőség, hogy igazán ragyogóak, egyediek, felejthetetlenek legyünk bárhol is jelenjünk meg.

Ehhez a neon színek adják a legnagyobb segítséget, most egész nyugodtan engedjük szabadon fantáziánkat, mert egy egyedi szettel és ügyes színkombinációval garantáltan elsöprő sikert arathatunk.

Persze ezek esetében ügyelni kell az arányokra is, az alábbiakban 3 olyan lehetőséget mutatunk be, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé.

Semleges színekkel kombinálva

Igazán elegáns, visszafogott, letisztult hatást kelt, ha a neon vibrálását semleges színekkel tompítjuk le. Fehérrel, feketével vagy föld színekkel párosítva bárhol viselhetjük kedvenc, élénk darabunkat. Jó választás lehet munkába egy neon zöld ing egy elegáns fekete nadrággal.

 

Mohito Ing

Ára: 7995 Ft.

Hirdetés

 

Zara Top

Ára: 2195 Ft.

Hirdetés

 

Egy könnyed baráti kiruccanáshoz ideális a rózsaszín felső farmerrel vagy a lime top egy magas derekú barna nadrággal párosítva, mindkét szett  kis varázst vihet a szürke hétköznapokba.

Ha kicsit bizonytalannak érzed magad a színkavalkádban, kapj fel egy fehér bőrkabátot kedvenc színes pólód fölé, ami trendi, de mégis komfortos kombináció.

 

Breshka ing

Ára: 3995 Ft.

Hirdetés

 

Reserved dzseki

Ára: 12 995 Ft.

Hirdetés

Tetőtől talpig egy színben

Ebben a szezonban visszatért a minden passzoljon mindenhez elve, olyannyira, hogy akár tetőtől talpig egy adott színt is viselhetünk kizárólagosan. A neon színeknél is bátran követhetjük ezt az elvet. Különleges alkalmakkor kifejezetten finom,elegáns megoldás lehet ez, hogy felfigyeljenek ránk.

Zara ruha

Ára: 7 995 Ft.

Hirdetés

 

Színházba egy narancs színű ruha ragyogó sikert hoz majd nem csak a darabnak, hanem nekünk is. Ha szeretnéd, hogy komolyan vegyenek és emlékezzenek rád egy elegáns üzleti vacsora után, akkor a legjobb választás a ciklámen, szűk nadrág a hozzá illő blézerrel.

 

Mohito nadrág

Ára: 9 995 Ft

Hirdetés

 

Egy romantikus randevúra, ha a türkiz ruhát vagy a zöld minit választod, garantáltan nem csak egyszeri lesz a találkozó.

 

Amnesia ruha

Ára: 17 990 Ft.

Hirdetés

 

H&M ruha

Ára: 2 995 Ft.

Hirdetés

Bohémeknek bátrabban

Ha eddig is szeretted a merész színkombinácókat, vagy épp kipróbálnál valami igazán újat, egyedit, akkor eljött a te időd! Használd ki a komplementer színpárok hatását.

Ezek egymással szemben álló színek, amelyek remekül kiegészítik a másikat, miközben mégis összehangolt, harmonikus megjelenést kölcsönöznek.

A türkiz-rózsaszínnel, narancssárga-kékkel, lila-pinkkel kombinálva, a szezon nagy kedvencei. Engedd magad felszabadulni ezzel a merész pink nadrággal és lila felsővel egy fesztiválon vagy buliban.

 

Orsay nadrág

Ára: 4 500 Ft.

Hirdetés

 

Ha pedig igazán bátor vagy, egy fáradt reggelen kapj fel egy narancs színű inget és egy bő szárú indigó nadrágot, és máris lendületesebben indulsz az irodába.

Zara blúz

Ára: 13 995 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon