Otthon 2019. március 18.

Így varázsolhatsz tavaszi hangulatot az otthonodba olcsón

bubba Otthon 2019. március 18.
A természettel együtt te is megújulásra vágysz tavasszal? Olyan lakberendezési tárgyakat szedtünk csokorba, amelyekkel egy csapásra tavaszi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba, anélkül, hogy túl sokat kellene költened, hiszen a listában szereplő termékek olcsóbbak 5000 forintnál.

A tavasz a virágok évszaka. Ha te is szereted magadat virágokkal körülvenni, akkor imádni fogod az alábbi szettet, amelyben három darab, összeillő színű üvegváza található.

Ha pedig éppen nincs otthon vágott virágod, a vázák akkor is nagyon jól mutatnak tavaszias színükkel.

Ophelia 3 db Váza

1810 Ft.

Hirdetés

 

Talán nincs is a díszpárnáknál egyszerűbb módja annak, hogy évszakról évszakra változtassunk kicsit az otthonunk hangulatán, és a tavaszhoz természetesen a színes, virágmintás darabok illenek leginkább.

 

Birds of Paradise íszpárna

45x45 cm. 4960 Ft.

Hirdetés

 

Wild Flowery díszpárna

40x40 cm. 4020 Ft.

Hirdetés

 

Floral Pink díszpárna

45x45 cm. 4490 Ft.

Hirdetés

 

Tavasszal azért még szükség lehet egy puha, meleg plédre. Ez a gyönyörű, napsárga darab bármilyen unalmas kanapét feldob, és színének köszönhetően a napfényt is beviszi a szobádba.

Shelly Yellow pléd

120x150 cm. 3860 Ft.

Hirdetés

 

Ha te is szereted a romantikus, vintage stílust, akkor imádni fogod ezt a virágos faliórát. A minta mellett a világos pasztellszínek is igazi tavaszi hangulatot sugároznak.

Nature falióra

2130 Ft.

Hirdetés

 

Ezek mellett szép fali matricával az egész szoba hangulatát megváltoztathatjuk. 

 

 

Keresés az oldalon