Startlap Vissza a Startlapra

Startlap Vásárlás

PénzÜgyes
Kütyü
Otthon
Gyerek
Egészség
Konyha
Szépség
Trending
Akciós újságok
Felhasználási feltételek
Adatvédelem Kapcsolatfelvétel Impresszum Médiaajánlat © Startlap 2021, Minden jog fenntartva
Trending 2022. április 17.

Így készíti Orbán Viktor a húsvéti sonkát: "A gáz az árulás"

Startlap Bubba Trending 2022. április 17.
A miniszterelnök a közösségi oldalán ad a sonka elkészítéséhez gasztrotippeket.

A napokban írtunk arról, hogy mire érdemes figyelni sonkavásárlásnál. Cikkünkből kiderül többek között, hogy az egyik legnépszerűbb húsvéti élelmiszernek már a címkéjére is fokozott figyelmet kell fordítani.

A húsvéti sonka kiválasztásával azonban még korántsem dőlhetünk hátra. Ahhoz, hogy az ünnepi asztalra a legfinomabb falatok kerüljenek, a konyhában is fontos feladat vár ránk, nevezetesen a sonkafőzés. Természetesen ahány ház, annyi szokás, mindenki a saját ízlése és meggyőződése szerint választhat a különféle módszerek és “szakácstrükkök” tárházából.

Mi most Orbán Viktor húsvéti receptjét mutatjuk meg. Comb vagy kötözött?; babér vagy boróka?; fehérbors vagy feketebors?; fatüzelés vagy gáztüzelés?; kiáztatás vagy azonnali főzés? – veszi sorra és válaszolja meg a kormányfő az alapkérdéseket a délelőtti órákban a közösségi oldalára feltöltött Húsvéti kérdések és válaszok című videójában:

Ez is érdekelhet:

Kvíz: mindent tudsz a húsvétról?

Elolvasom
Megosztom
húsvét húsvéti sonka Orbán Viktor Vissza a címlapra

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor telefonjáról eltűnik a net

képcím

Meghosszabbította az árstopokat a kormány

képcím

Extraprofit megadóztatása: emelnek-e árat a kereskedelmi láncok?

Ajánljuk még:

Ezért nincs elég cukor a boltokban

Fizethet a Yettel 180 ezer ügyfelének

Az Aldi igazolványt kér mindenkitől, aki alkoholt vesz

Häagen-Dazs jégkrémeket hívtak vissza

XXXLutz akciós újság: szuper iskolakezdési ajánlatok 2022...

Kétszer is drágul még az idén a gáz

Felhasználási feltételek Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Médiaajánlat

2022 Startlap, Minden jog fenntartva