Így ápolhatjuk otthon a festett hajat

Startlap Bubba
Akármilyen jó is a fodrászunk, a hajfestés olyan folyamat, ami szükségképpen roncsolja a haj szerkezetét. Ezért a mindennapi hajápolásra érdemes olyan termékeket használnunk, amiket kifejezetten festett hajra fejlesztettek ki. Szerencsére ma már óriási a választék, amiből válogathatunk egyéni igényeink szerint.

Speciális samponok

A hajápolás alapja a megfelelő sampon kiválasztása. Ha festett a hajunk, akkor pláne nem érdemes spórolni rajta, válasszunk minőségi, a hajtípusunknak megfelelő terméket. Ezeket ugyanis kifejezetten a hajszín megóvására fejlesztették ki, miközben alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt.

Sampon szőke hajra semlegesíti a sárgás tónusokat

3990 Ft.

Hirdetés

 

AOX sampon a hajszín megóvására

2940 Ft.

Hirdetés

Hajmaszk és hajpakolás

A sampon után a második leggyakrabban használt hajápolási terméket jelentik a különböző kondicionálók, amelyeket balzsam és spray formában is lehet kapni.

Kevesebben tudják, hogy nemcsak az arcbőrünkre, hanem a hajunkra is tehetünk maszkot vagy pakolást, amivel még intenzívebb hatást ér el.

Az áruk ne ijesszen meg senkit, hiszen ezeket nem minden hajmosás után, hanem ritkábban, maximum hetente egyszer kell használni. Kicsit több odafigyelést igényel a használatuk, mint egy sima kondicionálóé, de időről időre megéri feltenni őket, főleg az igénybe vett, festett haj regenerálására.

TIGI Bed Head Colour Goddess maszk festett hajra

2890 Ft.

Hirdetés

 

Olaplex Professional Hair Perfector tápláló színvédő ápolás

2190 Ft.

Hirdetés

Szőkített hajra

A világosítás sajnos a hozzá felhasznált erős vegyszerek miatt nagyon roncsolja a haj szerkezetét, ezért különös figyelmet kell fordítani utána a hajunk ápolására. Annál is inkább, mert ha nem figyelünk oda, könnyen elszíneződhet, nem kívánt árnyalatot vehet fel a hajunk. Különösen nehéz megőrizni a mostanában nagyon divatos hűvösebb árnyalatokat, ezért ezekhez mindenképpen szerezzünk be hamvasító termékeket.

Schwarzkopf Professional Blondme leöblítést nem igénylő kondicionáló hideg szőke árnyalatokra

3250 Ft.

Hirdetés

 

Matrix Total Results Brass Off sampon a sárga tónusok neutralizálására

2490 Ft.

Hirdetés

Sötét hajra

Szőkített, világosított hajra rengeteg termék kapható, de mi a helyzet a sötétre festett árnyalatokkal? Ma már barna és fekete hajra is kaphatók speciális samponok és kondícionálók, hiszen ezek az árnyalatok is sajátos törődést igényelnek, hogy intenzívebb és hosszabban tartó legyen a hajszín.

Revlon Professional Revlonissimo Color Care sampon és kondicionáló 2 az 1-ben nagyon sötét és fekete hajra

3990 Ft.

Hirdetés

 

Revlon Professional Revlonissimo Color Care sampon és kondicionáló 2 az 1-ben barna tónusokra

3990 Ft.

Hirdetés

 

Védő spray-k

Ezeket a termékeket a kondicionálókhoz és maszkokhoz hasonlóan szintén hajmosás után használhatjuk, viszont fontos, hogy nem kell őket kimosni a hajból.

Segítenek hidratálni és táplálni a hajat, illetve megvédeni a káros környezeti hatásoktól.

Joico K-PAK védő spray festett hajra

3890 Ft.

Hirdetés

 

Goldwell Dualsenses Color leöblítést nem igénylő szérum spray formában a festett haj védelméért és fényességéért

3530 Ft.

Hirdetés