Otthon 2019. november 08.

9 csodás gyermek- és ifjúsági könyv karácsonyra

bubba Otthon 2019. november 08.
Válogatásunkból az egyévesektől a kiskamaszokig mindenki megtalálhatja a maga kedvencét; jöjjenek az unikornisok, az új köntösbe csomagolt, varázslatosan illusztrált klasszikus mesék és persze a Harry Potter legfrissebb, különleges kiadványai!

Csodás karácsonyi mesevilág

Karácsony éjjelén

Teknős könyvek; 10 oldal, 2+ felettieknek.

Hirdetés

 

Egy varázslatos kis könyv különleges térbeli elemekkel: a Gaia Bordicchia bájos rajzaival illusztrált kötetben a gyerekek egy meleg, szeretetteljes otthonba cseppenhetnek, ahová megérkezik a Télapó, de megcsodálhatják a rénszarvasokat, az ajándékokkal teli zoknikat és a Mikulás szánját is. Clement C. Moore versének prózai fordításával pedig a picik átélhetik a karácsony szellemét.

Klasszikus új köntösben

Diótörő

Teknős könyvek. 14 oldal, 2+ felettieknek.

Hirdetés

 

Ebben a mesekönyvben a kicsik a klasszikus mesével ismerkedhetnek, új köntösben: karácsony csodákkal teli éjjelén egy kislány diótörője életre kel. Varázslatos kötet Marika és Diótörő kalandjairól, meseszép illusztrációkkal –  színes hatalmas karácsonyfával, mézeskalács emberkékkel, Egérkirállyal, cukortündérrel és más kedves szereplőkkel.

Lapozgató piciknek

Hova bújtál, kis unikornis?

Teknős könyvek; 12 oldal, 1+ éveseknek.

Hirdetés

 

Sam Taplin könyvében a tündérgyerekek sehol sem találják a kis unikornist, ezért az olvasó gyermekeknek kell segíteni. A kötet bámulatos, színes oldalakon keresztül repíti a gyermekeket az unikornis útján, erdőn, mezőn, vízesésen át, az oldalak mögé pedig be is kukucskálhatnak, és ezáltal segíthetnek megkeresni a főszereplő meselényt. Sarah Allen illusztrációi pedig imádni valóak!

Klasszikusok tíz percben

Tízperces esti mesék

Teknős könyvek. 256 oldal, 6-10 éveseknek.

Hirdetés

 

A 6-10 éves gyermekeknek szóló Tízperces esti mesékben olyan klasszikusokkal találkozhatunk, mint a Hamupipőke, a Hókirálynő, a Csipkerózsika, a Diótörő és az Alice Csodaországban. 

Kedves állatmesék 5 percben

Ötperces esti mesék

Teknős könyvek. 104 oldal, 6-10 éveseknek.

Hirdetés

 

Lefekvés előtt nincs is jobb dolog, mint egy csodás esti mese! A kötetben a gyerekek megismerkedhetnek Cimó, Folti, Kistigris, Kicsi Leó és a többi kedves kis állat történeteivel. Tizenegy kalandos mesét készített Sam Taplin, amelyben Ag Jatkowska rajzai kápráztatják el a gyerekeket.

Harry Potter és a bölcsek köve – Mardekár-rajongóknak

Harry Potter és a bölcsek köve - Mardekáros kiadás

Animus könyvek; 312 oldal, keménytáblás.

Hirdetés

 

Ez a különleges, mardekáros kiadás a Harry Potter és a bölcsek köve megjelenésének huszadik évfordulójára készült. Sok-sok extra tartalommal várja a Potter-rajongókat a kötet, amelyek izgalmas újdonságokkal szolgálnak minden boszorkány és varázsló számára. Légy mindig büszke a házadra!

Harry Potter és a bölcsek köve – Griffendél-rajongóknak

Harry Potter és a bölcsek köve - Griffendéles kiadás

Animus Könyvek; 312 oldal, keménytáblás.

Hirdetés

 

A Harry Potter és a bölcsek köve megjelenésének huszadik évfordulójára több kötet is készült, így megjelent a griffendéles kiadás is. A Godrik alapította házba a Teszlek Süveg szerint a bátrak kerülnek – ha ez a kedvenc házad, akkor neked ez a kötet való! 

Harry Potter és a bölcsek köve – Hugrabug-rajongóknak

Harry Potter és a bölcsek köve - Hugrabugos kiadás

Animus könyvek; 312 oldal, keménytáblás.

Hirdetés

 

A Hugrabug házat Hugrabug Helga alapította valamikor a 10. század végén. Rubeus Hagrid; elmondása alapján sokak szerint ide a balfácánok kerülnek,ám a Teszlek Süveg szerint inkább olyanok, akik számára fontos a hűség, becsületesség, sportszerűség és tisztességes munka. Ha a Hugrabug ház a kedvenced, akkor érdemes ezt a különleges könyvet beszerezni!

Harry Potter és a bölcsek köve – Hollóhát-rajongóknak

Harry Potter és a bölcsek köve - Hollóhátas kiadás

Animus könyvek; 312 oldal, keménytáblás.

Hirdetés

 

“A bölcs öreg Hollóhátban / Éles elmék várnak. / Kiknek a tanulás kaland, / Oda azok járnak” – mondja a Teszlek Süveg a házról, amelynek jelmondata: Magad azzal ékesíted, ha az elmédet élesíted! A hollóhátas kiadás szintén sok izgalmas, extra tartalommal vár téged!

Keresés az oldalon