Forradalmasíthatja a fogápolást az Oral-B okosfogkeféje

Morvai Linda 2019. március 15. Trending

Irányít, kijavít, figyelmeztet, naplóz, jutalmaz.

Már gyerekkorunktól tanuljuk a fogmosás helyes technikáját, de amikor a fogorvosnál azzal szembesülünk, hogy van lyukas fogunk, akkor be kell látnunk, hogy valamit nem biztos, hogy jól csinálunk.

A hagyományos fogkefe helyett az elektromos változat, illetve egyéb eszközök, a fogselyem, szájvíz segíthet a hatékonyságon, de sokszor ez sem elég.

Az Oral-B az új GENIUS X nevű elektromos fogkeféjével azt ígéri, hogy kideríti fogmosási szokásainkat, személyre szabott segítséget ad, kijavítja, amit kell, naplózza a szájápolási tevékenységünket, sőt, még szórakoztat is.

 

A fogkefe Bluetooth-on keresztül kapcsolódik egy telefonos applikációhoz, ez segít minket a fentiekben.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEAUTY REPORTER (@beautyreporter.ru) által megosztott bejegyzés,

A telefon kijelzőjén láthatjuk, hogy mely területeket „jártuk végig” a szánkban a fogkefével, maradt-e ki valamilyen rész.

Megmutatja, hogy hány percig mostunk fogat – bár az ajánlott két perc után az átlag elektromos fogkefék is szoktak jelezni.

Figyelmeztet arra is valós időben, ha túl erősen dörzsöljük a fogainkat, hiszen ez sem tesz jót hosszú távon.

Beállíthatjuk a céljainkat, elvégzendő feladatainkat, melyekre figyelmeztetni fog a készülék – például, hogy ne felejtsünk el fogselymezni.

A teljesítményünket vissza tudjuk nézni heti vagy havi összesítésben, és ha elég jók voltunk, akkor jutalmat is kaphatunk az applikációtól, pontokat gyűjthetünk, amit meglepetésekre, háttérképekre, GIF-szelfikre cserélhetünk.

Az USB-ről tölthető fogkefe fehér, fekete, lila, rózsaszín és szürke színben lesz kapható szeptembertől, az ára egyelőre még nem ismert.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zahnarztpraxis Dr. Gebefügi (@dr.fgebefuegi) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás: ZWP Online

Címlapfotó: Instagram + Instagram

Keresés az oldalon