Ezt a játékot imádni fogják a gyerekek a kertben!

bubba 2019. május 20. Trending

A kerti hinta tipikusan az a dolog volt, amiért az ember kölyökkorában megállás nélkül nyavalygott és ha kertesházban élt, elég jó esélye volt arra, hogy a szülők egy idő után megunták a dolgot és apu végül rászánt egy hétvégét a műveletre, hogy lecsendesítse csemetéjét, és ha az a közelben sertepertélt, egyúttal a szókincsét is alaposan kibővítse.

A szörfhinta a klasszikus lecserélt téligumihoz képest dizájn tekintetében is fontos előrelépés, de a lényeg ebben az esetben, hogy nem csak hintaként, hanem ugyanebben a formában szörfdeszkaként is működik.

Hogy kell ezt elképzelni?

Úgy, hogy lehet rajta hagyományos módon hintázni, de a két oldalt állítható magasságú kapaszkodók segítségével állva is csapathatja rajta az embernek fia/lánya, de ha kellően infantilis, és megfelelően rögzítette a hintát, akkor maga az ember is.

 

Mondjuk elég drága

Hátránynak tulajdonképpen csak a szörfhinta ára minősül, ami főleg a szállítási költséggel kiegészülve elég húzósnak mondható, de az önfeledten hintázó, vagy szörfölő gyerekek látványa egész biztosan kárpótlólag hat majd.

Arról nem is beszélve, hogy maga a konstrukció nem tűnik túl bonyolultnak, így a sokat költeni nem szándékozó, de cserébe lelkes, kreatív hétvégi barkácshuszároknak is remek elfoglaltságot nyújthat a szörfhinta legyártása.

Swurfer

Ára: Kb. 65 000 Ft.

Hirdetés

Keresés az oldalon