Kütyü 2019. január 07.

Ezek a kütyük menők lesznek 2019-ben

bubba Kütyü 2019. január 07.
Még egy ideig 2018-at fogunk a legtöbben írni a számlákra és más kevésbé szórakoztató dokumentumokra. Ezért mutatunk néhány okoseszközt, amivel biztosan menőzhetünk az új évben is.

 

1. Talpmasszírozó

A három opcióval és erősségi fokozattal rendelkező talpmasszírozó gép nagyjából minden, amit egy bizonyos kor fölött akarunk a világtól egy hideg téli estén.

Ugyanis amellett, hogy ellazítja és karbantartja az egész napos jövés-menéstől némiképp megroggyant izmainkat, még melegen is tartja közben a talpunkat.

2. Okossapka

Nem hülyülünk, tényleg van már ilyen, azt tudja, hogy van benne mikrofon meg egy vízálló hangszóró, és nem csak melegíti a fejünket, hanem telefonálni és zenét hallgatni is lehet benne.

Persze a Bluetooth sem idegen a számára, így a sapkát bármihez csatlakoztathatjuk.

3. Bissell azonnali folttisztító

Ennek a remek eszköznek azok fognak a legjobban örülni, akik csecsemővel, vagy a szobatisztaság viszontagságait épp kitapasztaló kiskutyával, esetleg egy nagyon szemét macskával rendelkeznek.

Pillanatokon belül eltünteti a produktumok után maradt foltokat, de más jellegű szennyeződések eltüntetésére is kiválóan alkalmas.

4. X-Plore túlélőkarkötő

Arra az esetre, ha véletlenül 2019 nem a fogyasztói társadalomban való kényelmes eltespedést, hanem a zombiapokalipszist vagy a Mad Max világát hozná el.

A túlélő karkötő tartalmaz egy iránytűt, kovakövet a tűzrakáshoz, valamint egy komoly hangteljesítményt nyújtó sípot, ha elszakadnánk a többiektől.

Utóbbi alkalmazása mondjuk zombiveszély esetén fokozott körültekintést igényel. Ami a legjobb, hogy mindez egy hírhedten strapabíró ejtőernyőszsinórra van felfűzve (szakértőknek paracord).

5. iRobot Braava, okosfelmosó

Robotporszívóval lassan Volgát lehetne rekeszteni, úgyhogy itt a tesója, a robotfelmosó. Feltöröl, felmos, amire épp igényünk van.

Egy nekifutásra kis híján 100 négyzetméternyi padlót tud patyolatra tenni, utána kell csak töltődnie két órát.

Keresés az oldalon