Most csapj le cipőkre, táskákra és kiegészítőkre - szuper ajánlatunk van!

Startlap Bubba
Sosincs alkalmatlan időpont arra, hogy a cipők és kiegészítők választékát gyarapítsd - pláne, ha jót tudsz venni jó áron. Most itt a lehetőség: az ecipő.hu összes terméke közül 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a Startlap kuponkódjával.

Mostantól egészen a hónap végéig, január 31-éig, 20% kedvezmény jár azoknak, akik a Startlap kuponkódjával vásárolnak az ecipő.hu oldalán – további jó hír, hogy a teljes választékra érvényes az akció. Fontos, hogy a 20% kedvezmény a termék eredeti árából kerül levonásra.

A kuponkód: startlaphu20

Ajánljuk azoknak, akik szülinapra vagy egyéb eseményre készülnek, az uraknak, akik Valentin-napon valami különlegessel lepnék meg kedvesüket és persze mindenkinek, aki rajong a cipőkért, kiegészítőkért. Kedvcsinálóként összegyűjtöttünk a mi kedvenc termékeinket a női kategóriából. 

Fotó: ecipő, Startlap

Lábbelik a hideg időkre

A bokacsizma azért tökéletes választás a mindennapokra, mert jól kombinálható különböző ruhadarabokkal, így változatos stílust érhet el vele viselője. Kényelmes egy laza városnézéshez, plázázáshoz, sikkes hatást lehet elérni vele a munkahelyen, de a “lefutok a boltba egy tejért” kinézethez is passzol – nem is beszélve arról, hogy nemcsak télen, hanem a hidegebb őszi-tavaszi napokon is ideális. Összességében hű társ az év nagyobbik részében.

 

Talán az egyik legkülönlegesebb, mindenki által áhított cipőfajta a hosszú szárú csizma – vagy lovaglócsizma, combcsizma -, ugyanakkor ez okozza a legtöbb fejfájást is. Ha felmegy az ember lábára, az nagyszerű – és ha kicsit vastagabb nadrágot vesz fel, akkor is jó lesz? És mit tegyenek azok, akik vágynak egy ilyen darabra, de sajnos nem találnak olyat, ami felmegy rájuk? Nos, nézzenek fel az ecipő.hu-ra: találni ott combcsizmát, gumis lovaglócsizmát, rugalmas anyagból készült hosszú szárú csizmát – ráadásul a startlaphu20 kuponkóddal kedvezményesen szerezhetik be többek közt ezeket is. Ahogy a cikkünk elején is említettük, a 20% kedvezmény a termék eredeti árából kerül levonásra.

 

 

Vivienne Westwood szerint a cipőknek magas sarkak és talpak kellenek, hogy a női szépséget piedesztálra emelhessék. Akik hasonlóan vélekednek, azoknak érdemes körbenézni a magassarkú csizmák között – itt garantáltan mindenki megtalálja a számára kényelmeset, legyen szó magas és vastag, alacsonyabb tűsarokról vagy éppen egy kis platformról. Ahogy látszik, a váltogatásba két Eva Longoria darab is bekerült – hiszen a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw mellett már csak a Született Feleségek Gabi Solisa érthet jobban a magassarkú témához…

 

 

A sportos lábbelik kedvelőinek sem kell búslakodniuk, ugyanis vagány bakancsok és sportcipők közül válogathatnak. A zord időjárásra való tekintettel azonban két fontos tulajdonságot tartsanak szem előtt: legyen a cipőnek vastag és bordázott talpa. Míg az előbbi a hideg talajtól, addig az utóbbi a csúszásveszélytől véd.

 

 

Cipellők a különleges napokra

Noha azokon a téli alkalmakon, amikor elegánsnak kell lenni, a legtöbben bokacsizmát – vagy ennek magassarkú verzióját – húzzák fel, különleges eseményeken elkél egy zárt félcipő, amit az ünneplőhöz lehet viselni. Egy jótanács azoknak, akiknek ilyenre lenne szükségük: még csak pár órára se gyömöszöljék a lábukat olyan alkalmi cipőbe, ami nem kényelmes. Inkább válasszanak egy vastagabb vagy alacsonyabb sarkú, akár éppen kerekített orrú darabot. Ne okozzanak szenvedést a lábunknak arra a kis időre sem, ehelyett tegyék le a voksukat egy olyan darab mellett, ami elegáns és kényelmes egyszerre – egyből más lesz az élmény!

 

 

A kiegészítőkről se feledkezz meg 

A cipőkön kívül a kiegészítők kategóriájában is feltétlenül érdemes körülnézni: zoknikon, pénztárcákon és napszemüvegeken keresztül mindenféle márkás termék van, amivel egyedivé tehető a kinézet. A télies időre való tekintettel három termékcsoportból válogattunk – persze aki előre készülne a nyárra, most akciósan foghat ki egyéb holmikat is. Először természetesen a táskáknál néztünk körbe, hiszen elengedhetetlen a lábbelihez passzoló modell.  

 

 

Sokan lebecsülik ezen darab létét, ám a legegyszerűbb öltözéket is fel lehet dobni egy gondosan kiválasztott övvel. Találni szolidabb, ugyanakkor hivalkodóbb, látványosabb és élénk, színes fajtákat is, ám amit mi javasolunk, hogy legalább egy fekete és egy barna öv legyen a ruhásszekrényben.

 

 

A karóra már túlmutat eredeti feladatán, hogy az időt lehessen követni rajta. Napjainkban már sokkal inkább csupán egy divatkellék, vagy éppen státuszszimbólum. Bárhogy is legyen, egy óra elkél mindenkinél – az illető személyisége szabja meg, milyen szíjas, mekkora vagy éppen milyen márkájú legyen. Azért hoztunk egy kis ízelítőt, mik közül válogathatsz az ecipőről.

 

A startlaphu20 kuponkóddal érvényesíthető 20 % kedvezmény a termék eredeti árából kerül levonásra.