A legstílusosabb férfi napszemüvegek

Laura
A férfi napszemüvegdivat talán kevesebb átalakuláson megy keresztül mint a női, de így is találtunk olyan darabokat, amelyek tavaly nem voltak ott a boltok polcain.

Szerencsére egyre többször a szemünkbe süt a nap, és nem csak szemünk világának épségéért érdemes beruházni egy minőségi napszemüvegbe, de a hunyorgás elkerülését arcbőrünk is meghálálja.

Mit jelent az UV400-as védelem?

Szemész szakemberek szerint csak olyan napszemüveget érdemes vásárolni, melyen rajta van az UV400-as matrica. Sokszor az utcán árult, bóvli napszemüvegek bizony többet árthatnak szemünk világának, mint amennyit használnak.

Az ilyen szemüvegek lencséiből ugyanis hiányzik egy réteg, ezért könnyen megsérülnek, a kis karcokon keresztül pedig a szemünkbe juthatnak a roppant káros UV sugarak.

Pilóta szemüvegek

Az egyik legnépszerűbb férfi napszemüvegkeret-formáról van szó: férfias, erős hatást kelt stílussal kombinálva.

Formája szépen követi az arc vonalát, felső íve egyenes vonalú, ettől is olyan pasis. Sportos öltözékünk kiváló kiegészítője lehet.

Carrera 96/S TJU.9C napszemüveg

32990 Ft

Hirdetés

 

A pilóta szemüvegek egy elegánsabb darabja a Marc John MJ 0750 03 PR3, zakóval kombinálva nagy sikerre számíthat a nők körében. Polarizált lencséje miatt is nagyszerű választás.

Marc John MJ 0750 03 PR3 polarizált napszemüveg

9490 Ft

Hirdetés

Kerek keretek

Ez a Polaroid szemüveg nem csak formája miatt tetszett meg nekünk. Feltettük, és rögtön megéreztük, hogy polarizált lencséje milyen sokat hozzátesz napsütéses élményeinkhez. Kedvező ár-érték aránya miatt is beleszerettünk, és még az is kiderült róla, hogy autóvezetéshez biztosan ez a legjobb választás, mert polarizált lencséje csökkenti a tükröződést, így a lehető legtisztább képet láthatjuk az utakon.

PLD 1013-S V08 94 napszemüveg

13490 Ft

Hirdetés

 

A Montana MS28-as napszemüveg kötelező a John Lennont imádóknak, lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik, amely 99,9%-ban megvéd a káros UVA és UVB sugárzástól.

Montana MS28 napszemüveg

5490 Ft

Hirdetés

Sportos

Sok férfi nem szeret napszemüveget hordani, de talán egy-egy sportos darab viselésére néha őket is rá lehet beszélni. Semmi flanc, csak szimpla praktikum.

Az Arctica DIFFER S-234 polarizált napszemüveg formája annyira követi az arc vonalát, úgy besimul a fül mögé, és olyan kényelmesen ül meg az orrnyergen, hogy szinte azt érezzük, nincs is rajtunk semmi, de közben mégis kiiktattuk a napfénynek nevezett zavaró körülményt.

Arctica DIFFER S-234 polarizált napszemüveg

14490 Ft

Hirdetés

 

A Polaroid PLS 7886/S K30 70-es modellje ideális viselet biciklizéshez vagy más szabadtéren folytatott aktív tevékenységhez.  Szemre simuló formája miatt nem csak attól kímél meg, hogy rovarok repüljenek szemünkbe a kerékpározás közben, hanem attól is, hogy egy óvatlan pillanatban, nagy sebességnél elhagyjuk a fejünkről a szemüvegünk.

Polaroid napszemüveg PLS 7886/S K30

5835 Ft

Hirdetés

Elegáns napszemüvegek

Kevés olyan férfi van, aki él-hal az eleganciáért, de talán a napszemüvegek terén picit többeknek belefér egy-két kifinomultan ünnepélyesebb darab. A Michael Kors Barron MKS855M 001-es napszemüvege Párizstól New Yorkig megtalálható a Michael Kors boltok polcain, és annyira nem is vészesen drága. 

Michael Kors napszemüveg Barron MKS855M 001

20995 Ft

Hirdetés

 

És végül, de nem utolsó sorban: a Byblos alkalmi napszemüveg kifinomultságát még tovább emeli színátmenetes üvege. Minden apró részlet kidolgozása a benne rejlő lágy eleganciáról árulkodik. Semmi tolakodás, de minden ott van, ami kell.

Byblos napszemüveg BYS724 COL.13 53/18

17496 Ft

Hirdetés