A legjobb kozmetikumok Valentin-napra nőknek

Startlap Bubba
Nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a barátnődet vagy a feleségedet Valentin-napon? Segítünk: összeszedtük azokat a sminktermékeket és kozmetikumokat, amiknek például a szerkesztőség nőtagjai nagyon-nagyon örülnének.

A sminkpaletták nagyon hasznosak bárkinek, aki szereti és szokta sminkelni magát. Számtalan verzióban lehet kapni őket, de Valentin-napra érdemes valami különleges darabot választani, mint például ez a kismadár alakú paletta.

Nemcsak cuki, hanem tartalmas is: arc-, szem- és ajaksmink is található benne, ráadásul többféle színváltozatban kapható.

PUPA BIRD 4

Arc-, szem- és ajaksmink termékek gazdag kínálata, van benne korrektor, pirosító, szemhéjfesték, szem primer, szemceruza, rúzs. 5733 Ft.

Hirdetés

 

A rózsacsokor nagyon romantikus és nagyon Valentin-napi ajándék, még jobb, ha el sem hervad. Ebben a díszdobozban fürdőrózsák találhatóak, amelyekkel igazán kényeztető lehet a fürdőzés. Emellett a szép doboz dekorációnak sem utolsó, és még illatos is.

Bathing Flower Box - Fürdőrózsák - Rosy Spa

Virágillatú fürdőrózsák. 4 490 Ft.

Hirdetés

 

Kifejezetten a szerelem ihlette ezt a Mon Amour fantázianévre hallgató krémcsaládot, amelyben kézkrém és testápoló is van.

Külön-külön vagy együtt, egy szép díszdobozban is megvásárolhatjuk a L’OCCITANE en Provence kollekcióját.

MON AMOUR MINI DOBOZ

A szett tartalma: Shea Rózsa Kézkrém Rifle Paper 30ml, Shea Vajas Ultra Rich Testápoló Rifle Pape. 5300 Ft.

Hirdetés

 

A Valentin-nap ihlette ennek a színezett ajakápolónak a megjelenését, amelynek már a csomagolása is nagyon exkluzív, szinte olyan, mint egy ékszer. Az Yves Saint Laurent-termék is luxuskategóriás, és mivel ajakápolóról van szó, akkor is meglepheted vele a kedvesedet (vagy magadat), ha nem szokta rúzsozni magát.

Volupté Plump-In-Colour - Színezett ajakápoló

Ajakrúzs fekete szívvel és feltöltő érzettel. 11 100 Ft.

Hirdetés

 

Kifejezetten február 14-ére készülve állította össze a Crsytal Nails ezeket a limitált kiadású, Swarovski-köveket tartalmazó körömdísztő szetteket. Egy tégelyben öt különböző színű és méretű, 14 lapra csiszolt strasszkő található, összesen száz darab kővel. Szerintünk gyönyörű és hasznos ajándék annak, akit érdekel a manikűrözés.

SWAROVSKI COLLECTION - SWEET LOVE

Egy tégelyben 5x20 db különböző színű és méretű, 14 lapra csiszolt Swarovski strasszkő. 2 190 Ft.

Hirdetés