A legjobb függőágyak 30 ezer forint alatt

Marci
Azért kevés jobb dolog van egy kellemes nyári délutánon, mint elheveredni a kerti függőágyon és szundítani benne egy kicsit. Ebben az összeállításunkban megnézzük, mik azok a variációk, amik közül érdemes válogatnunk.

Függőágy, vagy függőszék vásárlásánál talán a legfontosabb szempont, hogy mennyire akarjuk terhelni azt, majd megnézni a termék teherbírását. Igen, sajnos ez sem az a helyzet, ahol büntetlenül kamukázhatunk a plusz kilókkal, mert akkor le fog szakadni.

További lényeges információ lehet ezeknél a szélességük, hiszen a minél szélesebb, annál jobb elv érvényesül ebben az esetben.

A nagyon olcsó

Függőszék, 100 x 100 cm

Anyag: Textilanyag keveréke; Szélesség: 100 cm; Teherbíró képesség: 85 kg; Ára: 4 945 Ft.

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Mert egy kényelmesnek tűnő függőszék, ami ráadásul teljes egészében (már ami a szerkezetét illeti) fából van, így még természetesnek is fog hatni a szokásos Balaton parti fémágyakhoz képest. Jó helye lesz kint a teraszon, vagy később, a rosszabb idő megérkeztekor akár a szobában is. A felszereléséhez sem kell ezermesternek lenni.

Hátrányok

Csak 85 kilóig terhelhető, illetve a webshopban kikötik, hogy ugyan két színben árusítják a széket, de azok közül nem mi választhatunk, ami egy eléggé furcsa üzletpolitikai gyakorlatra vall.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik a gyerekeknek akarnak venni egy függőszéket, illetve azoknak, akik nem érik el a 85 kilós testsúlyt.

A klasszikus életérzés szerelmeseinek

LA SIESTA DOMINGO CORAL COLUMBIAI EXTRA MÉRETŰ CSALÁDI FÜGGŐÁGY

Teljes hossz: 400 cm; Függesztő zsinórok száma: 54 db; Fekvőfelület hosszúsága: 260 cm; Szélesség: 180 cm; Teherbírás: 200 kg; Minimális fesztáv: 360 cm; Ára: 27 990 Ft-tól

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Mert ez a klasszikus fától fáig kifeszített függőágy archetípusa, egyenesen Kolumbiából. Ketten is röhögve elférnek rajta, de ha vannak, akik kevésbé szeretik a hasukat, akkor akár az egész család elheveredhet benne. Ugyan az anyaga nem a hagyományos pamut, hanem polipropilén, ám a tapintása és az állaga nagyon hasonlít a pamuthoz, ráadásul a polipropilén jobban tűri az időjárás viszontagságait is.

Hátrányok

Negatívumnak számít, hogy az ágyhoz szükséges tartószerkezet nem része a csomagnak, azt külön meg kell rendelni.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek akár többed magukkal is ejtőzni egy függőágyban.

Az egészséges

ZeroGravity Original függőszék

Teherbírása 250 Kg; Színe: Barna; Ára: 28 990 Ft.

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Mert szinte korlátlan a teherbírása és eközben olyan a kialakítása, hogy a lehető legpihentetőbb, de közben mégis a legegészségesebb pozitúrát tudjuk benne felvenni. Külön kedvesség, hogy rendelkezik egy italtartóval is, ahova a hőség elleni hideg védőnedűt tehetjük, így nem kell azt folyamatosan a kezünkben tartani. Ha még veszünk hozzá egy ilyet, egész délután nem lesz értelme felkelni belőle.

Hátrányok

Az ára eléggé húzós és nem alkalmas arra, hogy egyszerre többen is fetrengjenek benne.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akiknek kell egy strapabíró, egyszemélyes függőszék.

Az elsüllyedős

Egyszemélyes függőszék 85x130-as

Szín: Kék-zöld; Méret: 85 x 130 cm; Terhelhetőség: 200 kg; Csomag tartalma: 1 m rúd, Táska a székhez, Kampó a felakasztáshoz, 2 db párna (40x40 cm), Függőszék; Ára: 6 990 Ft.

Hirdetés

 

Miért szeretjük?

Elsősorban nyilván az ára miatt, hiszen ha ennél olcsóbbat próbál venni az ember, akkor már meg is érkezett a használhatatlan kínai gagyik birodalmába, amikkel több a bosszúság, mint amennyi örömet lelhetne az ember egy normális ágyban. Jól terhelhető, kényelmes és még ajándék párnákat is adnak hozzá.

Hátrányok

Elég könnyű magatehetetlenül belesüppedni, így aki ezt az érzést annyira nem kedveli, az ezért a székért sem fog rajongani.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni egy függőágyra és azzal sincs bajuk, ha süppedős a fekhelyük.

Kisgyerekeseknek

Spokey Bench Deluxe

Anyaga: Pamut, fa; Mérete: 200 x 140 cm; Optimális test alátámasztás; maximális terhelhetősége: 160 kg; Ára: 12 990 Ft.

Hirdetés

 

Miért szeretjük?  

Mert ebbe a székbe simán belefér egy felnőtt és a gyerekek. Az anyaga pamut, a szerkezeti elemek fából vannak, szóval mindenben hozzák a klasszikus függőágy életérzést. Jó minőségű, erős függőszék, amiben remekül lehet pihenni.

Hátrányok

Talán egyedül az egypontos rögzítésnél lóg ki a lóláb, de hát azt meg lehet szokni.

Kiknek ajánljuk?

Gyerekes szülőknek, illetve nagydarab felnőtteknek.