6 imádni való húsvéti dekoráció az otthonodba

Laura
Egyediek, szépek, és nagyon húsvétiak.

A közelgő húsvét kapcsán úgy érzed, szeretnéd egy kicsit több fantáziával feldíszíteni az otthonod, mint a szokásos barkaágak és a tojásos ajtódísz? Akkor ajánljuk figyelmedbe ezeket a rendkívül mutatós, aprópénzért beszerezhető díszeket!

Kezdjük mindjárt egy fiatalosabb darabbal: ha van a családban hipszterrajongó, tinigyerek, vagy simán csak olyasvalaki, aki bírja a menő díszpárnákat, az valószínűleg egész húsvétkor szorongatni fog egy mókás, hipszternyuszis párnát. Ha többet is beszerzel belőle, akkor még inkább tud érvényesülni a gyerekszobában a hipszter-húsvét hangulata. De fiatalosan gondolkodó felnőttek nappalijában is simán bevállalható!

Mi nagyon szeretjük a lámpákkal átvilágított kis faházikót is, amit célszerű a lakás egy központi falrészén, vagy az ablakpárkányon elhelyezned. Meleg, bensőséges és vidám hangulatot egyszerre varázsol a húsvéti időszakba.

Gondod van az ünnepi asztal, a dohányzóasztal vagy a polcok húsvétibbá tételével? Szerintünk az egyszínű, minimalista dizájnú szobrocskák a legjobbak, mert azok nem giccsesek és mindenhova passzolnak. Egy egyszerű kis virággal átkötött nyakú szürke nyusziszobor mindenütt aranyos és jól mutat. De az is menő, ha mondjuk veszel belőle hármat, és egymás mögé teszed le őket valahol.

A húsvéti tojásdekorációkból is annak a hívei vagyunk, hogy az eredeti, természetes színek a legigényesebbek. És abból is lehet nagyon mutatósat csinálni! Bizonyítják ezt a képünkön látható, akasztható és pálcikás tojások.

A természetességet azonban máshogy is bele lehet vinni egy díszítőelembe: azzal, ha például faanyaggal dolgozunk. Így, a színeket nem eltúlozva, akár egészen mókás, megmosolyogtató formák is készíthetőek anélkül, hogy gyerekessé vagy csicsássá válnának. Mint például a 6. pontban látható csibék, amiknek még ott van a tojáshéj a fenekükön. Ajtóra, ablakba lógatva nagyon kedves vendégváró, de a magasabb barkaágakra is ráaggathatod.