Otthon 2019. március 22.

6 ellenállhatatlan otthoni illatosító - ajándéknak is kiválóak

Laura Otthon 2019. március 22.
Finom illatok, gyönyörű kiszerelések.

Az illatok olyan elementáris szinten határozzák meg az egész életünket, hogy azt a legtöbbször észre sem vesszük. Nemcsak akkor van óriási jelentőségük, amikor egy régi, emlékhez fűződő illat ébreszti fel bennünk az “annak idején”-érzést. Nagyon sokat számít, hogy a párunk, a munkatársunk, vagy éppenséggel az otthonunk milyen illattal vesz körbe minket nap mint nap.

Ezért nem mindegy, milyen illatosítót veszel otthonra, vagy épp ajándékba. Kiválogattunk neked hatot, amit mi különösen imádunk.

Ha a pálcikás változat híve vagy, akkor a Copenhagen Candles aroma diffúzora, az Ocean Spray igazi szerelmeddé válhat. Nagyon megéri az árát: 3700 forintért két üvegcsényi óceán-illatot kapsz, üvegenként 6 db rattan pálcikával, amik akár 4 hétig is végzik a dolgukat. Gyönyörű, letisztult csomagolása miatt a termék ajándékba is szuper választás.

De ha nem az óceán-illat a kedvenced, akkor nézd meg ezt a kínálatot!

Elegáns, pillangós üvegcsében kínálja friss illatát a Yankee Candle Clean Cottonja is, amivel a frissen mosott ruha és ágynemű otthonos hangulatát varázsolhatod elő.

Az alapján, hogy ebből egy darab jóval drágább, mint a Copenhagen Candles termékéből két darab, jó okunk van feltételezni, hogy sokkal tartósabb az illata, vagyis minőségibb termék.

Többek között cédrus, fás tónusok, bergamon, gyöngyvirág és rózsa aromáját keveri.

Persze mondanunk sem kell, hogy a Yankee Candle is rengetegféle illatosítóval szolgál még ezen kívül.

Nagyon mutatós megoldás ugyanakkor a Sofira Decor potom pénzért vásárolható Vanilla légfrissítője is, amihez egy gyönyörű és cuki kis szívecskét is kapsz. Ezt kell befújkálnod az üvegcse tartalmával, majd kiakasztanod, ahova csak szeretnéd. Szintén kiváló ajándék lehet, akár a vaníliás, akár a többi illat valamelyike.

Az egyszerű megoldások híve vagy, amik sem pálcikákat, sem fújni való kis bigyókat nem foglalnak magukba? Akkor válaszd a Bath & Body valamelyik spray-illatosítóját – nekünk a Frozen Lake (Befagyott Tó) a nagy kedvencünk, ami borókabogyó, eukaliptusz és levendula keverékéből készült. Ezek a flakonos termékek diszkréten illatosítanak, ezért nem kell attól tartanod, hogy ha kisebb helyiségben használod őket, akkor túl tömény lesz az illat.

Ha pont nem az egyszerű, hanem a különleges megoldások híve vagy, vagy valami igazán emlékezetes darabot keresel ajándékba, akkor válaszd az Ashleigh & Burwood London gyönyörűséges aranygömbjét, a Little Treasure-t (Apró Kincs)

Ez egy katalitikus lámpa, ami láng nélkül ég. Ráadásul nemcsak szép és illatos, hanem tisztítja és fertőtleníti is a zárt helyiségek levegőjét.

Egész pontosan úgy működik, hogy megtöltöd a lámpát folyadékkal, meggyújtod a kanócot, pár percig égni hagyod, majd elfújod, és ezután kezd el illatolni a lakás ékköve.

Fontos információ azonban, hogy a lámpához még meg kell venned az illatot is – itt a választék.

Ha nem az aranyszín a kedvenced, akkor nézd meg a többit is!

Végül pedig egy minden eddigitől eltérő, végtelenül aranyos kis aroma diffúzort ajánlunk a figyelmedbe. A  Millefiori Air Design Flower Diffusor egy apró kis virágvázát formáz, amit három különböző színben vehetsz meg. A virág maga a kupak: amikor használatba vennéd az illatosítót, akkor bele kell öntened a folyadékot a vázába, majd pálcikákkal kell megtöltened azt.

Itt is fontos megjegyezni, hogy a vázához önmagában nem jár folyadék, sem pálcikák – ezért sem túl drága -, úgyhogy ne felejtsd el azokat is megvenni, ha emellett döntenél. Bár, ha adhatunk egy jó tippet: folyadék gyanánt akár a saját, kedvenc parfümödet is felhasználhatod.

 

Keresés az oldalon