Otthon 2019. június 06.

5 kiváló ajándék apák napjára

Laura Otthon 2019. június 06.
Különféle tulajdonságok alapján gyűjtöttünk - például szemüveges, telefonnyomkodó, vagy épp mindent megszerelő apukáknak.

Ti megtartjátok az apák napját? Itthon nincs még annyira elterjedve, de évről évre egyre több családban ünneplik meg az apukákat június harmadik vasárnapján. Végül is miért ne kaphatnának egy kis elismerő kedvességet ők is a fáradságos munkájukért, tanításaikért, és a mókázásokért, a mosolyokért, amiket az arcunkra csalnak?

Választottunk pár nagyszerű apák napi ajándékot.

Szemüvegeseknek

Fából készült szemüvegtartó szobor

Kb. 1700 Ft

Hirdetés

 

Van egy törvényszerűség a szemüveges emberek életében: az, hogy nagyon sokszor nem tudják, hova tették a szemüvegüket. Ha édesapád is ilyen, akkor kedves, mókás és mindeközben nagyon praktikus ajándék lehet neki ez a szemüvegtartó. 6 x 6 x 15 centiméteres, fából készült orr-száj kombó, amit megpillantva biztosan jót nevet majd édesapád, és munka közben, az íróasztalán ránézve mindig az jut majd eszébe, milyen kreatívan ajándékoztad meg őt.

A kis totemszerű alak azért is jó választás, mert amikor nincs rajta a szemüveg, akkor is megállja a helyét mint frappáns faszobrocska egy férfi territóriumán.

Szakállasoknak

Szakállgyűjtő kötény

4490 Ft

Hirdetés

 

Nagy divat manapság a szakáll, így könnyen lehet, hogy édesapád is méretes bozontot vagy borostát hordoz az arcán. Márpedig amikor ezt a tükör előtt csinosítja az ember, az bizony, sok kis elkószáló szőrszálat hagyhat maga után szanaszéjjel.

Az itt látható javaslatunknak édesanyád legalább annyira örülni fog, mint a megajándékozottad. Vicces, de praktikus! Ez a szakállgyűjtő kötény, amit megnyiratkozás közben kell a nyakára erősítenie (tépőzáras). 

A kötény két sarka tapadókorongokkal rögzül a tükörre, ezáltal alakít ki egy méretes, függőágyszerű védelmi hálót.

A benne összegyűlő tartalmat pedig igény szerint szórhatja a mosdókagylóba, a szemetesbe, vagy – és szerintünk ez a legokosabb – a kádba, ahol egyetlen gyors öblítéssel már nyoma is vész minden mellékterméknek.

Nincs több óvatoskodó borotválkozás, és nincs több itt-ott felbukkanó szőrszál.

Édesszájúaknak

World's best dad édességcsomag

Kb. 8000 Ft

Hirdetés

 

Butaság, hogy csak a nőknek lehet édességet ajándékozni – nagyon is sok édesszájú férfi él a Földön. Vagy épp a fekete gumicukor, a “bocskorszíj” kedvelői közt is igen sok a férfi.

A fenti linken található ajándékcsomag kifejezetten apák napjára készült, ugyanis a “World’s best dad” (a világ legjobb apukája) feliratú szalaggal van körbecsomagolva. Telis-tele van frappánsan megalkotott cukorkákkal, így például a fentebb is látható pipa alakú bocskorszíjjal, és mindenféle jól ismert, retró életérzést felidéző cukorkával.

Több mint egy kilogrammnyi édességet tartalmaz a doboz, úgyhogy ez az ajándék azoknak az apukáknak is kiváló, akik szeretnek mindenen megosztozni a családtagjaikkal.

Telefonguruknak

Kulcstartós töltőkábel

4990 Ft

Hirdetés

 

Sokat pötyög az okos telefonján az édesapád? Jellemző rá, hogy mindenütt konnektorokat keres és a töltőjét hurcibálja a kezében? Előfordul vele, hogy idő előtt lemerül a telefonja?

Mit szólna vajon egy olyan kulcstartóhoz, ami telefontöltő-zsinórral van ellátva? Elvégre a lakás-vagy az autókulcsa biztosan mindig ott lesz a zsebében vagy az aktatáskájában, vagyis ha ahhoz van hozzákapcsolva egy töltő is, akkor nyert ügye van: sosem kell tartania a telefonja lemerülésétől. Csak egy USB-bemenetes áramforrás (például laptop) kell hozzá.

Mindez ráadásul ízléses és diszkrét bőrtokocskában, acél patenttal. Barna, fekete vagy piros színben is igényelheted.

A kábel körülbelül 20 centiméter hosszú, a rendelésnél pedig kiválaszthatod, hogy Apple-vagy Android típusú telefonhoz, tablethez kell-e.

 

Mindent megszerelőknek

6 az 1-ben toll

Kb. 3600 Ft

Hirdetés

 

Ha valami még nagyon sok édesapára jellemző, az a szerelésben való profizmus és az arra kialakult erős hajlandóság. Ha neked is olyan az apukád, aki mindenütt azt nézi fél szemmel, hogy melyik csavaron kellene húzni még egyet, vagy mit kellene megmérni hosszban-szintben, akkor ez a “6 az 1-ben” toll valódi áldás lesz neki.

Maga a tolltest először is többféle felosztású vonalzókkal van ellátva, de vízmértéket is építettek bele. Ezen kívül többféle csavarhúzót (lapos és csillag egyaránt), tollbetétet, a toll végén pedig érintő képernyőkhöz szükséges nyomópárnát is magában foglal a rendkívül kompakt is szett.

Ezt aztán tényleg mindenhova magával viheti édesapád, még akár az ing-vagy nadrágzsebében is.

Keresés az oldalon