Kütyü 2019. március 21.

5 díjnyertes kütyü, amint mindenképp érdemes beszerezni

bubba Kütyü 2019. március 21.
A február végén lefutott Mobile World Congress (MWC) egy olyan szintű dzsemborija a mobiltechnológiai iparnak, mint mondjuk a filmvilágnak a Cannes-i Filmfesztivál. Természetesen ennek megfelelően az adott évben megjelenő különböző kütyüket adott kategóriák szerint díjazzák is, mi pedig ezen díjnyertes kütyük közül szemezgettünk nektek.

A legjobb okostelefon

Bár az LG termékei szépen szerepeltek a gálán (elvitték a leginnovatívabb és a legjobb 5G-s kategóriákat is) az összességében legjobb okostelefon díját a Samsung Galaxy 10 nyerte el.

Ez a készülék megjelenését megelőző hype fényében azért olyan komolyan senkit nem lepett meg.

Olyan túl sok extrát a korábbi cikkünkhöz képest nem tudunk róla elmondani, annyit tehetünk hozzá, hogy az előzetes tesztek is megerősíteni látszanak az MWC értékítéletét, miszerint per pillanat a piacon kapható okostelefonok közül a Samsung Galaxy S10 a legjobb.

Ára kb. 300 ezer forint.

Hirdetés

A legjobb laptop

Huawei MateBook X Pro lett 2019 legjobb laptopja az MWC szerint, ami megint csak nem túl nagy meglepetés, hiszen a szóban forgó lapos elődjét 2018 egyik legjobb laptopjaként tartották számon.

A MateBook még ahhoz képest is egy rakás fejlesztéssel érkezik. A keményebb vas, jobb videókártya és nagyobb tárhely mellett egy gyorsabb, Thinderbird 3 kompatibilis USB-C porttal is rendelkezni fog.

Lesznek benne persze ismerős vonások is, megtartja például elődjének csodaszép dizájnját, valamint a 13,9 colos érintőképernyő is megmarad, ahogyan a felpattintható kamera is.

A legjobb okosóra

Ebben a kategóriában ismét a Samsung tarolt és az elegáns, könnyű Samsung Galaxy okosóra vitte el a megtisztelő díjat. Szinte észre sem vehető súlya ellenére rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, mint pl. a pulzusmérő.

Vízálló, egészen olyan szinten, hogy akár egy kiadósabbat úszhatunk is vele.

Ráadásul a kezelőfelületét könnyű kiismerni és utána használni is. Az akkumulátora igen sokáig bírja és vezeték nélkül is tölthető. Külön menőség, hogy a Samsung Galaxy S10 tulajdonosai képesek akár a telefonjukról is tölteni az órájukat.

Kb. 79 ezer forint.

Hirdetés

A legjobb vezeték nélküli fülhallgató

Most már bátran kijelenthetjük, hogy az idei MWC a Samsung Galaxy diadalmenetéről szól, mivel a vezeték nélküli fülhallgató kategóriában is a Samsung Galaxy Buds húzta be az első helyet.

Mivel a kütyü fejlesztésében részt vett az AKG is, ezért a hangminősége vitán felül kiváló.

Viselete kényelmes, továbbá rendelkezik egy könnyen hozzáférhető „környezet” opcióval is, ami lehetővé teszi, hogy beszűrődjenek a körülöttünk motoszkáló hangok, ami igen egészséges tud lenni, ha például egy kamion adja ki őket.

A fülhallgató akkumulátora 6 órán át húzza töltés nélkül.

 

50 ezer forint körül már hozzájuthatsz.

Hirdetés

A legjobb mobil hotspot

A HTC 5G Hub egy izgalmas és érdekes hotspot/tablet hibrid, amelyik, ahogyan a nevéből is kitűnik képes 5G-vel hozni a netet és vagy 20 eszköz tud rá egyidejűleg csatlakozni. Az Android oprendszernek, a beépített hangfalaknak és az 5 colos képernyőnek köszönhetően partykelléknek sem utolsó, amivel simán csapathatjuk a zenét, amíg a többiek interneteznek.

Az 5G-s hálózattal való kompatibilitásért egy Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet felel, ilyen van a jelenleg piacon lévő legmenőbb okostelefonokban is. Ezeken felül rendelkezik még Ethernet porttal és egy micro SD kártya csatlakozóval is.

Keresés az oldalon