Világ 2021. július 13.

Itt a lista: ezek a horvátországi nyaralóhelyek érhetők el Volánbusszal

Fatima Világ 2021. július 13.
A Dalmát expressz és Adria expressz járatokkal pénteki indulással utazhatunk Horvátország legszebb városaiba.

Június elejétől újraindította a Volánbusz az üdülőjáratait a horvát tengerpartra, tucatnyi közkedvelt üdülőhely vált elérhetőbbé.

Dalmát expressz

Budapesti, siófoki és nagykanizsai indulással, Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir és Split városok érhetők el. Kényelmes, légkondicionált autóbuszaink péntek esti indulással, egészen augusztus végéig közlekednek. A Dalmát expressz menetrendje és menetdíjtáblázata innen tölthető le. Kedvezményes MiniÁron Zadar, Biograd, Vodice, Šibenik, Primošten, Trogir és Split 17.500 Ft-tól érhető el.

Adria expressz

Budapesti, siófoki és nagykanizsai indulással, Rijeka, Optija, Pula, Rovinj és Poreč érhető el. Kényelmes, légkondicionált autóbuszaink péntek esti indulással, július elejétől egészen augusztus végéig közlekednek. Az Adria expressz menetrendje és menetdíjtáblázata innen tölthető le. Kedvezményes MiniÁron Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Poreč 14.900 Ft-tól érhető el.

Nyaralás Horvátországban
Fotó: Getty Images

A menetjegyek online és a nemzetközi jegypénztárakban is megvásárolhatók, ám azt mindenképpen tudni kell, hogy a MiniÁron megjelölt menetjegy kizárólag a Volánbusz Zrt. weboldalán, online vásárolható meg, nem váltható vissza, nem módosítható és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezményes retúr MiniÁr kizárólag a meghirdetett járatokon, korlátozott számban (2 db/járat) vehető igénybe, és csak meghatározott (fix) dátumú utazásokra érvényes. További információk itt.

Keresés az oldalon