Világ 2020. május 22.

Fotelből élvezheted az autós élményeket ezzel a honlappal

Balázs Világ 2020. május 22.
Ha hiányzik a forgalom és az autórádió életérzés, akkor nem kell tovább szomorkodnod, átélheted az otthoni foteledből is.

Bár már kezdünk magunkhoz térni a koronavírusos korlátozások felfüggesztése után, azért nagyon sokáig nem lesz minden ugyanolyan, mint korábban volt. Ha például unod már a home office-t és visszasírod a városi autós közlekedést, illetve az autórádióból üvöltő zenét, ezen a honlapon ezt átélheted, ráadásul a világ több mint 40 nagyvárosában.

Olyan helyekről van itt szó, mint New York, Chicago, Moszkva, Berlin, Mumbai, Szingapúr, Peking, vagy akár Vuhan. Sőt, ha a hazai terepet hiányoljuk, akkor Budapestet is megtaláljuk a választható opciók között.

További kellemes extra, hogy a választott nagyvárosban több helyi rádióadó közül választhatunk, pl. Chicagoban eléggé adja a WSOU FM, már ha komáljuk a metál morcosabb árnyalatait, de akár az orosz popzene kétes habjaiba is szügyig merülhetünk, amikor Moszkva utcáit járjuk.

Közlekedés Berlinben (Forrás: Getty Images)

A Drive & Listen applikációt egyébként egy Erkam Şeker nevű, Németországban tanuló török diák rakta össze és még olyat is tud, ha csúcsra akarjuk pörgetni a hitelességet, hogy egy gombnyomásra hallhatóvá válnak a városi zajok is.

(Via)

Keresés az oldalon