Világ 2020. május 03.

Különleges üzenetet küldött a turistáknak Hollandia legnagyobb virágoskertje

Fatima Világ 2020. május 03.
Évente rengeteg turista látogat a holland virágfarmra, hogy megcsodálhassák a virágzó tulipánokat és nárciszokat, a járányhelyzet miatt azonban ez idén elmarad. A Keukenhof vezetői most egy megható gesztussal kedveskedtek az érdeklődőknek.

Hollandia egyik legnagyobb virágoskertjét évente több millió turista látogatja, hogy élvezzék a fényes és színes tulipánmezőket, meg persze fantasztikus fotókat készítsenek. A járvány sokak utazási tervét keresztülhúzta, a park pedig bezárt, csupán virtuális sétán keresztül lehet körbenézni. A park “személyzete” egy kedves üzenettel lepte meg az érdeklődőket a közösségi oldalakon.

Fotó: Getty Images

Azoknak küldik, akik lemaradnak a virágzásról

Látogatók hiányában április közepén kicsit átalakították a kertet: egy “jövőre találkozunk” felirat és egy szív forma tűnik ki a virágrengetegből.

“A Covid-19 miatt megváltoztak az utazási tervek. Sokan tervezték, hogy Hollandiába utaznak megnézni a virágzó mezőket. Sajnos ez idén nem lehetséges, sokan közületek nem fogják látni a virágmezőt teljes virágzásban. Ezen a héten a Holland Nárciszok családja és a Holland Tulipán család összeállt, hogy létrehozzon valami különlegeset azok számára, akik Hollandiába kívántak látogatni. (…) Reméljük, hogy ez kissé fényesebbé teszi a napotokat, és azt is reméljük, hogy jövőre találkozunk” – írták a bejegyzésben.

 

 

 

Due to Covid-19 travel plans have changed. Many of you were planning to travel to The Netherlands to see the flower…

Közzétette: Dutch Daffodils – 2020. április 19., vasárnap

 

 

 

 

 

 
(via)

Keresés az oldalon