Itthon 2019. október 04.

Tudod, milyen az okoskodó szállóvendég? - ebből a videóból kiderül

Startlap Utazás Itthon 2019. október 04.
Elkészült a CheckINN turisztikai innovációs verseny humoros reklámfilmje.

Turisztikai innovációs versenyt indított CheckINN elnevezéssel a magyarországi felsőoktatásban részt vevő hallgatóknak a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA). Ehhez készült az alábbi videó:

A versennyel a legjobb ötletek bemutatására biztosítanak lehetőséget, ösztönzik a legkiválóbb koncepciók megvalósítását. A hallgatók 3 fős csapatokban nyújthatják be október 31-ig a szállodaiparral összefüggő innovációs ötletüket a verseny honlapján.

A legjobbak nagy értékű díjazásban részesülnek, a legmagasabb pontszámot elérő csapat tagjai kategóriánként összesen hárommillió forintot kapnak ösztöndíj formájában.

A pályamunkákat közvetlenül a szállodaiparhoz kapcsolódó innováció, más szakmai terület átültetése a szállodaiparba, illetve a szállodai vendéglátáshoz kapcsolható innováció témakörökben lehet benyújtani.

Az MTSZA azt is vállalja, hogy támogatási szerződést köt szakmai projekt megvalósítására azzal a felsőoktatási intézménnyel, amelynek a hallgatói az adott kategória legmagasabb pontszámát elért pályázatát nyújtották be. A támogatás összege 3 millió forint.

Elindult a roadshow

A kampány keretében a versenyt meghirdető Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány munkatársai az egyetemeken adnak személyes tájékoztatást a hallgatóknak a pályázati lehetőségről.

Eddig a Corvinuson, a Koldolányi János Egyetemen, a Soproni Egyetemen, az EDUTUS-on és a Széchenyi Egyetemen tartottak előadást. Jövő hétfőn Egerben és a Budapesti Gazdasági Egyetemen (BGE) folytatják. Kedden Keszthelyen és Miskolcon, szerdán pedig a Metropolitan Egyetemen (METU) tartanak előadást a témában – írja a turizmus.com.

 

(MTI)

Keresés az oldalon