10 ezer forintos tombolán nyerhetsz egy toszkánai nyaralót

Fatima
Ha valaki egy toszkán nyaralóról álmodozik, az most nyerhet is egyet mindössze 32 dolláros tomboláért cserébe. Egy brit házaspár ugyanis tombolajáték keretein belül válik meg 517 ezer dolláros garfagnanai nyaralójától.

Jon és Annmarie Nurse 11 évvel ezelőtt vásárolták meg az ingatlant, és olyan részletekkel tették értékesebbé, mint a helyi gesztenyefa díszítésű ablakok és boltíves mennyezet. Most tombolán hirdetik meg ezt a mesés házat: azt tervezik, hogy a bevételből 64 600 dollárt adományoznak a The Children’s Society nevű jótékonysági szervezetnek, amely Angliában és Walesben működik.

A nyertes választhat, hogy a Toszkána északi részének érintetlen, vidéki, nem turisztikai részén lévő, 4 hálószobás családi házban szeretne élni, vagy csak nyaralóként tartja, esetleg bérbe vagy eladja.

“Valóban békés és nyugodt környezetet biztosít az azonnali kikapcsoláshoz” – mondja Annemarie a Lonely Planetnek, hozzátéve: “Csodálatos helyi ételeket és borokat lehet kóstolni a közelben, valamint kilátás nyílik az alpesi hegyekre, de a tengerpart és a lenyűgöző városok is könnyen elérhetők. Nagyszerű környék a sétához és a kalandosabb hegymászáshoz. Tényleg visszatérsz a természetbe, séta közben akár egy vaddisznócsaláddal is találkozhatsz, de arra is van lehetőség, hogy Bambiba botlasz a következő saroknál. A helyi nemzeti parkban természetes élőhelyen láthatók a barnamedvék is.”

Fotó: winhousesinitaly.com

Medencés álomotthon

A házban három fürdőszoba, egy nappali és egy teljesen felszerelt konyha található beépített készülékekkel – beleértve sütőt, főzőlapot, hűtőszekrényt fagyasztóval és mosogatógépet. Az étkező nyolc férőhellyel rendelkezik, ráadásul egy külön kandalló is található. Az udvaron étkezősarok kapott helyet, a győztes pedig lazíthat a kertben található 9,5  x 4 méteres medencében, római lépcsős területtel. A nyeremény tartalmazza a házat, az ügyvédi díjakat és a helyi adókat, valamint két repjegyet Európa bármelyik pontjáról, valamint két éjszaka szállást és két napos autókölcsönzést a szerződés megkötése érdekében.

Csak 20 ezer jegyet adnak el a sorsolásra, amelyre 2021. február 1-jén kerül sor. További információk és képek a weboldalon.