Belföld 2021. október 11.

7 hazai termálfürdő hirdet esti fürdőzős programot

Fatima Belföld 2021. október 11.
Vannak olyan termálfürdők, ahol rendszeresek vagy mindennaposak az esti fürdőzések.

Az utóbbi években egyre népszerűbb az esti fürdőzés, ebben a Strandok Éjszakája kezdeményezésnek is nagy szerepe lehet. Habár a járványhelyzet az éjszakai fürdőzős programoknak is betett, szépen, lassan újraindulnak, egyre több fürdőben rendszeres a program. A TermálOnline összegyűjtött olyan fürdőket, ahova érdemes ellátogatniuk azoknak, akik kedvelik az éjszakai fürdőzést.

Éjszakai fürdőzést kínáló helyek

A fővárosi Rudas Gyógyfürdőben péntekenként és szombatonként tartanak éjszakai fürdőzést, 22 órától egészen hajnali 3-ig. A belépő nem olcsó, 7 ezer forint, cserébe a törökfürdő, uszoda, wellness, tetőteraszon lévő koktélbár és panorámamedence is a vendégek rendelkezésére áll. A Ceglédi Gyógyfürdőben is a péntek-szombat az esti fürdő napja, péntekenként zenés bulikat is rendeznek. A 20 órától érvényes belépő ára 2600 forint. A Demjéni Termálfürdőben a mindennapok része az éjszakai fürdőzés, a szabadtéri medencék mindennap éjjel 1.30-ig használhatók. 18 óra után a belépőjegy egységesen 2490 forint.

A Demjéni Termáltónál 1990 forintba kerül a belépő, jelenleg pénteken és szombaton tartanak nyitva éjfélig.

Az egerszalóki Nosztalgia Strandfürdő is minden este várja a vendégeket, vasárnapól csütörtökig 23, pénteken és szombaton éjjel 1-kor zárnak. A napijegy 1750, nyugdíjasoknak 1350 forint, ez érvényes az éjszakai fürdőzésre is.

Illusztráció: Getty Images

A Leányfalu Termálfürdőben pénteken és szombaton 20 óra és éjfél között lehet a szabad ég alatt fürödni 2000 forintért. Végezetül a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőben előre közlik az időpontokat: idén október 30-án, november 20-án, valamint szilveszterkor lesz lehetőség éjszakai fürdőzésre. A program általában 18 órától éjjel 1-ig tart 2100 forint ellenében.

Keresés az oldalon