Ötvenezren buliztak a fürdőkben a hétvégén éjszaka

Fatima
Zumbával, lézershow-val és lufidurrogtató versennyel várták a fürdőzőket 40 fürdőben országszerte a 12. strandok éjszakáján.

Több tízezren buliztak, táncoltak és énekeltek a koncerteken a medencékben. Sokan a járvány vége óta most először találkoztak egymással. A mórahalmi fürdőben felszabadultan buliztak a fiatalok, a hangulatot a tűzzsonglőr fokozta a 12. strandok éjszakáján. Sárváron diszkózenére táncoltak a fürdőzők, elmondások szerint a szokásos árnyékban lángosozgatóshoz képest másabb, bulizósabb volt a hangulat. Eközben zenekar játszott élőben a fürdőzőknek Egerben, akik közül sokan koktéllal a kezükben énekeltek, mások a vízben lassúztak – abban viszont nem volt különbség, hogy mind örülte a fürdők nyitásának.

Vendégek az egerszalóki Saliris Resort szálloda wellness medencéjében a Strandok éjszakája rendezvény napján, 2021. július 31-én.  MTI/Komka Péter

Leányfalun zumbával kezdődött az este, majd lézershow szórakoztatta a vendégeket. A Magyar Fürdőszövetség főtitkára szerint a fürdők nehéz időszakon vannak túl, novembertől májusig nem fogadhattak vendéget. “Próbáltuk hatékonyan, mindenki szépítette, karban tarotta a fürdőit, de nem tudtuk, hogy mikor lesz a pandémia vége. Nagyon vártuk, hogy végre újra élő visszajelzés legyen – pozitív a visszajelzés, ezért dolgozunk” – mondta a Tényeknek Balogh Zoltán, a főtitkár. Országszerte 40 fürdőben csaknem 50 ezer vendég múlatta az időt.