Világ 2021. április 11.

Digitális útlevél applikációt tesztel a Qatar Airways

Fatima Világ 2021. április 11.
A légitársaság számos intézkedéssel segíti elő a biztonságos utazást.

A Qatar Airways számos olyan egészségvédelmi intézkedést vezetett be, amelynek köszönhetően járványügyi szempontból is biztonságos a légitársaság járatait választani. Néhány ezek közül:

  • a Qatar Airways Airbus A350 típusú gépein az Oryx One fedélzeti szórakoztatórendszert már saját mobilodról irányíthatod, így is csökkentve a koronavírus-fertőzés kockázatát
  • a Qatar Airways az első légitársaság a világon, amely megkapta a Skytrax ötcsillagos COVID-19 légitársasági biztonsági besorolást
  • a Qatar Airways az első légitársaság, amely a Közel-Keleten teszteli a International Air Transport Association (IATA) digitális útlevél applikációját, a IATA Travel Pass-t. Az első járat, ahol tesztelik ezt a technikai újítást, a Doha-Isztambul útvonalon közlekedik. A fejlesztés fontos szerepet játszik abban, hogy a légitársaság érintkezésmentes, biztonságosabb és zökkenőmentesebb utazást kínáljon az utasok számára.
A Qatar Airways logója mobilalkalmazáson, egy telefon képernyőjén (Fotó: Budrul Chukrut / SOPA Images / LightRocket / Getty Images).

További információkért és a részletekért látogass el a www.qatarairways.com oldalra.

Jó tudni a Qatar Airwaysről🧐

A Qatar Airways számos olyan egészségvédelmi intézkedést vezetett be, amelynek…

Közzétette: Budapest Airport – 2021. április 8., csütörtök

Keresés az oldalon