Világ 2020. november 25.

Qatar Airways: ingyenes fedélzeti internet és még sok egyéb vár a diákokra

Fatima Világ 2020. november 25.
Törzsutas-programot indít a Qatar Airways 18-30 év közötti, teljes és részidős oktatásban tanuló diákok számára.

Ezt a légitársaság a hűségprogramjának, a Privilege Clubnak a mintájára hozták létre, különböző előnyökkel szolgál a hallgatók számára, például a Diák Klub tagjai különleges viteldíjak közül választhatnak, továbbá extra poggyász-súlykeretet, rugalmas dátummódosítási lehetőséget, és ingyenes fedélzeti internet-hozzáférést biztosít számukra a légitársaság – közölte az AIRportallal a légitársaság.

A Diák Klub tagjai diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak, és az új belépőknél eggyel magasabb szintre kerülnek.

Akik regisztrálnak a programra, Qmiles-pontokat is gyűjthetnek, ha a Qatar Airways, annak bármely partner légitársasága vagy a Oneworld légiszövetség valamely tagjának járatával utaznak vagy a Qatar Airways-hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben, valamint a légitársaság szállodai vagy egyéb partnereinél.

A Qatar Airways Boeing 747-800F leszállás után az amszterdami Schiphol repülőtéren (Fotó: Fabrizio Gandolfo / SOPA Images / LightRocket / Getty Imagesl).

A Diák Klubba a légitársaság honlapján lehet regisztrálni, a tagok digitális kártyát kapnak, amelyet mobil pénztárcájukban vagy a Qatar Airways mobilalkalmazásában tárolhatnak.

Keresés az oldalon