Világ 2021. augusztus 30.

Marad Dubaj a Wizz Air kínálatában

Startlap Utazás Világ 2021. augusztus 30.
A korábban bejelentett Budapest - Abu Dzabi járatok 2022 januárjáig Dubajban szállnak le.

A Wizz Air folyamatosan nyomon követi az egyes országok beutazási szabályainak változását, hogy utasainak továbbra is minél szélesebb útvonalhálózatot kínálhasson. A korábban bejelentett Budapest – Abu Dzabi járatok az Emírségben továbbra is fennálló beutazási korlátozások miatt 2022 januárjáig Dubajban szállnak le.

A Wizz Air döntésének köszönhetően az utasoknak lehetősége nyílik, hogy a késő őszi és a téli időszakban is közvetlen járattal juthassanak el a napsütötte Dubajba Budapestről.

Azok az utasok, akik Abu Dzabiba foglaltak jegyet a fenti időszakra, a foglaláskor megadott e-mail címre értesítést kapnak, amelyben a légitársaság a következő három lehetőséget ajánlja fel: amennyiben azt az utasok igénylik, térítésmentesen átfoglalhatják jegyüket a Wizz Air másik járatára, vagy a légitársaság visszatéríti számukra jegyáruk 100 százalékát az eredeti fizetési módnak megegyezően.

Fotó. Wizz Air

A légitársaság arra is lehetőséget biztosít, hogy az érintett utasok a jegyár 120 százalékának megfelelő összeget WIZZ pontokban igényeljék vissza, melyet 12 hónapig bármilyen Wizz Air járatra, illetve szolgáltatásra fel tudnak használni.

Keresés az oldalon