Világ 2020. július 02.

Ilyen a víz alatti Málta - Virtuális tárlatvezetés a mélyben

Fatima Világ 2020. július 02.
A koronavírus miatt még népszerűbbek lettek a virtuális kiállítások, most egy máltai víz alatti emlékeket felvonultató tárlat megtekintésére nyílt lehetőség.

A víz alatti régészeti lelőhelyek sokszor sajnos nincsenek szem előtt, sőt legtöbbször eszünkbe sem jutnak, de a Heritage Malta újabb elérhetetlennek látszó kincseket és emlékeket tesz most könnyen elérhetővé. A máltai partok közelében, de mélyen a víz felszíne alatt található történelmi emlékeket fedezhetjük fel egy virtuális múzeumtúra során.

Történelmi emlékek Máltán a tenger mélyén
Egytengelyes repülőgép a tengerfenéken a Máltai szigetek közelében. A Junkers JU88-t a német légierő kétmotoros többfunkciós harci gépét a 30-as évektől kezdődően használtak és a II. Világháború egyik legsokoldalúbb repülője volt.

A lenyűgöző vízalatti romokról, emlékekről készült virtuális tárlatot ide kattintva lehet elérni, ahol fotók, videók, bővebb információk és érdekességek találhatók az egyes darabokkal kapcsolatban. A VR rajongói a szemüvegükön keresztül is megszemlélhetik a tárgyakat.

 

📽🔎 EXPLORE: ‘𝗧𝗵𝗲 𝗩𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗠𝘂𝘀𝗲𝘂𝗺 – 𝗨𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗹𝘁𝗮' 📽🔎https://underwatermalta.org/ Underwater archaeological sites are out of sight and more often than not out of mind. Through this 👩‍💻👨‍💻virtual museum 🤿 you now have the opportunity to explore these historic time capsules. #HeritageMalta #MaltaTourismAuthority #UniversityofMalta

Közzétette: Heritage Malta – 2020. június 30., kedd

Keresés az oldalon