Ez lett Magyarország legjobb kempingje

A hollandiai székhelyű kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit.

A turisták Európa-szerte adhatták le szavazataikat az ACSI weboldalain.  A megmérettetés az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában – írja a Turizmusonline.hu.

Füred Kemping
Fotó: Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu

„Az ACSI-díj garancia egy felejthetetlen nyaralásra a nyertes kempingben, hiszen maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat” – magyarázza Ramon Van Reine, az ACSI vezérigazgatója. „Az ACSI weboldalain külön szűrőt állíthatnak be az érdeklődők a díjnyertes helyekre – mondta el a vezérigazgató.

A magyarországi kempingek közül a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping” kategóriában.

A kemping legfőbb küldőpiacai Csehország, Dánia, Hollandia, Lengyelország és Németország. A Balatontourist szakemberei bíznak abban, hogy a díjnak köszönhetően még többen választják majd a kempinget a Magyarországra érkező külföldi vendégek közül.