Világ 2019. december 03.

Kalandok a világ végén húsvétkor

Szponzorált tartalom Világ 2019. december 03.
Irány Új-Zéland!

Új-Zéland a világ tőlünk legtávolabbra fekvő szigetországa, így a legtöbben csak fotókról és filmekből ismerjük. Általában a csodás tájak, a Zongoralecke című Oscar-díjas film, a maori őslakosok egzotikus tetoválásai, a remek báránysültek, vagy a kivi gyümölcs jut az ember eszébe a szó hallatán amellett, hogy „rettentő messze van”. Pedig Új-Zéland ezeknél a kliséknél jóval több, színesebb és izgalmasabb, számtalan látnivalóval, így ha valakinek van rá lehetősége, egyszer legalább érdemes felfedezni – az élmény garantáltan felejthetetlen lesz!

TAVASZI KÖRUTAZÁS ÚJ-ZÉLANDON

Különleges csoportos utazás, világlátott utazóknak is ajánljuk! 2020. március 31 – április 17. / 14 éj. Repülő, hotel 3*/4*, reggeli, programok, magyar nyelvű idegenvezető.

Hirdetés

 

Nem véletlen, hogy a Gyűrűk Ura című film nagyjeleneteit a szigetcsoport csodás tájain forgatták, Új-Zéland ugyanis nem csak szépséges, de fantasy regénybe illően mesebeli is. Talán nincs is a világon még egy olyan hely, ami ennyire élhető, emberközeli, nyugalmas, miközben számtalan lenyűgöző természeti látnivalót kínál, mint ez a fantasztikus zöld szigetcsoport.

Ha valaki Európából elutazik ilyen messzire, főleg, ha először megy (és a legtöbben csak egyszer utazunk a világ szó szerint vett végére!) egész biztos, hogy az ott töltött idő alatt szeretné a lehető legtöbb látnivalót felfedezni. Érdemes hát egy profi utazási irodával menni, melynek jól átgondolt és megszervezett körutazása garantáltan mindent megmutat majd az országból, amit adott idő alatt be lehet fogadni. Fontos tudnod, hogy az utazás minden lényeges programot tartalmaz, a Tensinél nincsenek rejtett költségek!

FEDEZD FEL A „HOSSZÚ FEHÉR FELHŐ FÖLDJÉT!

TOP 3 élmény az utazás során: Milford sound gleccser, Auckland, TE PUIA termál park 2020. március 31 – április 17. / 14 éj. Utazás a Qatar Airways járatával, dohai átszállással.

Hirdetés

 

Új-Zéland alapvetően két fő (északi és déli) szigetből áll, melyet kisebb szigetecskék vesznek körbe, de a legizgalmasabb látnivalókat a két nagy sziget kínálja, így első körben ezeket érdemes bejárni. A repülő az északi szigeten található Aucklandbe érkezik, onnan indul a Nagy Kaland.

Nem szabad kihagyni Waitomo híres cseppkőbarlangját, sem a Gyűrűk ura forgatási helyszínét, még akkor sem, ha esetleg valaki nem látta a filmet, de a legnagyobb élményt talán mégis a Wai-O-Tapu adja földöntúli látványt nyújtó gejzírjeivel, fortyogó iszapmedencéivel és vulkanikus krátereivel. Persze a híres új-zélandi borokat is meg kell kóstolni, és a főváros, Wellington történelmi látnivalóinak megismerése is kötelező, mielőtt az ember áthajózik a déli szigetre, a világ legszebb útvonalán közlekedő komppal.

IMÁDOD A TERMÉSZETET? KÜLÖNLEGES ÉS TARTALMAS UTAZÁST KERESEL?

Új-Zéland tárt karokkal, modern nagyvárosokkal, vulkanikus képződményekkel, gejzírekkel, fjordokkal, és kizárólag itt élő állatokkal vár. 2020. március 31 – április 17. / 14 éj.

Hirdetés

 

A déli sziget elsősorban természeti kincsei miatt népszerű. Láthatunk itt bálnát és cuki, sárga szemű pingvineket, úszhatunk delfinekkel, de kipróbálhatunk pár extrém sportot is. Hab a tortán, hogy a legszebb tájakat többféle, izgalmas módon is megcsodálhatjuk; a Taieri folyó kanyonját romantikus panorámavasúttal, míg a Milford Sound gleccser által kivájt fjordjainak lenyűgöző sziklafalait, és a vízesés panorámájában hajófedélzetről gyönyörködhetünk. Emellett szafarizhatunk dzsippel, száguldozhatunk gyorshajóval, de történelmi és kulturális látnivaló ezen a szigeten is akad bőven.

ÉSZAK ÉS DÉL SZIGETE EGY UTAZÁSBAN?

Mindkét szigetre ellátogatunk, megkóstoljuk a világhírű új-zélandi borokat, megismerjük az őslakosok misztikus világát, hajózunk és átszeljük a hegyeket is! Adventi szuperakció: 70 000 Ft/fő kedvezmény december 13-ig!

Hirdetés

 

Egy ilyen hosszú és kellemesen kimerítő kirándulás rengeteg izgalmat kínál, amik minden szempontból életre szóló és csodás emlékekké válnak majd. Ezek azok a nagyszabású utazások, melyekről az ember később még az unokáinak is mesél majd, így aki megteheti, annak szívből ajánljuk, hogy a mesés és varázslatos Új-Zélandot feltétlenül vegye fel bakancslistára!

Keresés az oldalon