Élmény 2019. november 08.

Három mesés, tengerparti pihenéssel kombinált afrikai körutazás

Szponzorált tartalom Élmény 2019. november 08.
Afrika talán az egyetlen kontinens a világon, melynek említése mindenkiből erős, romantikus érzelmeket és semmi máshoz nem fogható izgalmat vált ki. Afrikába menni ugyanis nem csak egy szimpla utazás, hanem igazi KALAND így, csupa nagybetűvel.

A lenyűgöző tájak, az európaitól minden szempontból eltérő kultúra és életforma, az izgalmas állat és növényvilág, az esőerdők, szavannák és végtelen sivatagok lélegzetelállító váltakozása, a csodás természet és rengeteg látnivaló mind-mind olyan élmény, melyet az ember életében legalább egyszer szeretne átélni.

Afrika az a hely, ahol mindenki egy kicsit Meryl Streepnek vagy Robert Redfordnak érezheti magát, a Távol Afrikától című filmből.

TÉLI CSOPORTOS KÖRUTAZÁSOK AFRIKÁBAN

Ne maradj le! Tanzánia Zanzibárral, Dél-Afrika Mauritius szigetével kombinálva és újdonságként Etiópia-Seychelles is várja, hogy felfedezd! Foglalj 3 hónappal indulás előtt a legnagyobb összegű előfoglalási kedvezménnyel! Foglalj még ma!

Hirdetés

 

A kontinens országainak megismeréséhez számos okból kifolyólag csak a legkalandvágyóbbaknak érdemes egyénileg nekifogni. A többiek jobban járnak, ha csoportosan fedezik fel Afrika csodáit. E térség ugyanis a mienktől sok szempontból eltérő rendszerek alapján működik, így ahhoz, hogy az utazásból kihozhassuk a maximumot, elengedhetetlen a helyi viszonyokat és szokásokat jól ismerő, felkészült háttér. Érdemes tehát utazási irodával menni, lehetőleg olyannal, amelyik sok éves tapasztalattal rendelkezik, jól ismeri Afrikát, és ahol fontos, hogy tömegtúrák helyett kis csoportokban, a lehető legemberközpontúbban, ám a biztonságot is garantálva mutassa be a kontinens szépségeit, hiszen az ember csak így élheti át a semmi máshoz nem fogható Afrika-élményt, melyért jött.

Ilyen iroda a Tensi, mely több évtizede szervez utakat a régióba, s ezek nem véletlenül váltak a törzsutasok kedvenceivé!

 

FEDEZD FEL A LEGENDÁK FÖLDJÉT ÉS LAZULJ A VILÁG EGYIK LEGSZEBB TENGERPARTJÁN!

Utazz velünk Etiópiába, a legendák földjére, fedezd fel Lalibela földalatti templomait, a Tana-tó kolostorait, Gondar erődjeit és a Semien-hegység tájait, majd pihend ki az út fáradalmait a Seychelle-szigetek csodaszép tengerpartjain!

Hirdetés

 

Kezdő kalandorként felmerülhet benned, melyik országgal is kezdd, ugyanis a rengeteg látnivaló, csodás táj, buja állat és növényvilág a kontinens egészén rendkívül sokszínű így nem egyszerű eldönteni, mit válassz elsőként a kínálatból.

Aki inkább az ember alkotta látnivalókat, ősi kultúrát és romokat szereti, annak Etiópia lesz a legjobb opció, itt ugyanis számos, elsősorban vallási, történelmi és emlékhelyet ismerhet meg.

SZAFARIZZ TANZÁNIÁBAN MAJD PIHENJ MESESZÉP TENGERPARTOKON ZANZIBÁRON!

Izgalmas szafari programok Tanzánia változatos nemzeti parkjaiban, köztük a Serengeti végtelen szavannáin, majd tökéletes kikapcsolódás Zanzibár meseszép, hófehér homokos tengerpartjain – tarts velünk! Ne maradj le! Foglalj előfoglalási kedvezménnyel még ma!

Hirdetés

 

Igaz, Afrika nem Afrika lenyűgöző tájak és egzotikus állatvilág nélkül, így e körútból ez sem maradhat ki. Ha azonban valaki hamisítatlan, a filmekből megismert szafari élményt szeretne, annak Tanzánia kötelező! A Serengeti számtalan rezervátumában és nemzeti parkjában végre élőben is megnézheti az ember az eddig csak az állatkertben látott állatokat és gyönyörködhet a világon egyedülálló növényvilágban.

Aki pedig a kultúra- természet és gasztronómia triójából mindent ki akar próbálni, az bizony egy jól szervezett Dél-Afrika körútban nem fog csalódni!

BARANGOLD BE VELÜNK DÉL-AFRIKÁT, GYÖNYÖRKÖDJ A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ VIKTÓRIA-VÍZESÉSBEN, MAJD PIHENJ MAURITIUSON!

Egy csipet történelem, lélegzetelállító szépségű tájak a kanyonoktól a Krüger szavannáin és a Jóreménység fokon át a világ egyik legnagyobb vízeséséig, szafarik, borkóstolók, ez mind Dél-Afrika! A jól megérdemelt pihenést pedig az Indiai-óceán egyik legszebb szigetén, Mauritiuson élvezheted! Ne maradj le! Foglalj előfoglalási kedvezménnyel még ma!

Hirdetés

 

Egy körút alatt, legyen az bármilyen és bárhol, rengeteg élménnyel gazdagodik az ember, de rettentően el is fárad. Ezért a Tensi ügyel arra, hogy afrikai körutazásai végére beiktasson pár nap tengerparti pihenést, csodás környezetben, hogy az utazó ne megfáradva, hanem feltöltődve érkezzen haza. Az utak ára nem tartalmaz rejtett költségeket és érdemes időben foglalni, hiszen ilyenkor nem csak nagy kínálatból tudsz választani, de remek előfoglalási kedvezményekben is részesülhetsz. Nos, ideje beszerezned a Panama kalapot, a többiről majd mi gondoskodunk!

Csapj le a legjobb ajánlatra és biztosítsad a helyedet legkésőbb 3 hónappal indulás előtt a legnagyobb előfoglalási kedvezménnyel. Rád is vár egy mesés tengerparti pihenéssel kombinált Afrika körutazás!

Keresés az oldalon