Újabb magyar fürdő zár be a drasztikus rezsiemelés miatt

Startlap Utazás
A megemelkedett energiaárakból fakadó költségeket Níregyházán sem tudják kigazdálkodni.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. arról tájékoztatja vendégeit, hogy a nyíregyházi Júlia Fürdőt, valamint a Hotel Fürdőház wellness részlegét 2022. október 10-től átmenetileg, határozatlan időre üzemen kívül helyezi az energiaárak drasztikus emelkedése miatt.

Az őszi-téli fűtési szezonhoz közeledve a megemelkedett költségek a kiadások olyan drasztikus mértékű megemelkedését eredményezik, amit a működés során nem lehetséges kigazdálkodni, így a Társaság működőképességének megőrzése céljából a fent leírt intézkedéseket kényszerülnek elvégezni – olvasható a Nyíregyháza.hu oldalon.

A Júlia Fürdőben, valamint a Hotel Fürdőházban előre megvásárolt jegyek, ajándékutalványok és 10, valamint 15 alkalmas bérletek az Aquarius Élményfürdő nyitvatartási idejében, a jegyek, ajándékutalványok és bérletek érvényességi ideje szerint felhasználhatók. 

Illusztráció (Getty Images)

A lap egy jó hírről is beszámol, nevezetesen arról, hogy az Aquarius Élményfürdő, valamint az Aquarius Fürdőgyógyászat meghatározatlan ideig, de továbbra is fogadja vendégeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén.

A legfontosabb rezsihírekről itt olvashatsz bővebben.