Világ 2021. május 27.

A Wizz Air is készül a foci EB-re: ezek a járatok indulnak újra

Fatima Világ 2021. május 27.
Népszerű járatok újra a Wizz Air júniusi kínálatában.

Ugyan egy év csúszással, de június 11-től végre valóban elkezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, amelynek – Budapesttel együtt – tíz lenyűgöző európai helyszín ad otthont. A járványhelyzet javuló tendenciáinak és a Wizz Air újraindított járatainak köszönhetően, Budapest mellett akár Rómában vagy Münchenben is élőben élvezhetjük a meccseket.

Irány München és Róma!

A szórakozás és a német sörkultúra fellegvára, München a Németország-Magyarország összecsapásnak ad otthont június 23-án. Bajorország fővárosa azonban nemcsak a sportág, hanem az utazás szerelmeseit is várja. A város a turistáknak is különleges élményeket tartogat: a világ legnagyobb sörcsarnoka mellett a katedrális, illetve a híres müncheni angolpark is kihagyhatatlan látnivaló.  Németország jelenleg egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy az ország által elismert oltási igazolvánnyal várja látogatóit, ezzel is biztosítva a lehető legbiztonságosabb környezetet a turisták számára.

Fotó: Wizz Air

Ha azonban a határozott német futball helyett inkább a calcio-életérzés állna hozzánk közelebb, akkor irány az újonnan nyílt Wizz Air bázis repülőtere Rómában. Az olasz főváros az egyik negyeddöntő helyszínéül is szolgál, így a legendás látnivalók mellett a pezsgő olasz sportélettel is megismerkedhetünk. A jelenleg érvényben lévő olasz szabályozásnak megfelelően az utazóknak egy 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet szükséges az érkezéskor bemutatniuk.

A Budapestről újraindított német és olasz járatok listája:

Forrás: Wizz Air

Keresés az oldalon