Egy új, ötcsillagos luxusszigetbe pillanthatunk be a Maldív-szigeteken

Balázs
Itt el tudnánk képzelni egy jó kis elvonulást a világtól.

A Maldív-szigeteken egy új üdülőhelyet köszönthetünk, amely nemcsak azt teszi lehetővé, hogy elmerüljünk az anyatermészetben, hanem azt is, hogy újra kapcsolatba kerüljünk belső lényünkkel.

A Joali Being, egy vadonatúj wellness-üdülőhely, amely a Joali Maldív-szigeteki család része, hivatalosan november 15-én nyitotta meg kapuit. Az üdülőhely pedig a világ minden tájáról hívja vendégeit, hogy egy igazán formabontó utazásra induljanak.

A Raa Atollban, Bodufushi eldugott szigetén található üdülőhely 68 privát tengerparti és vízi villával, valamint egy erőteljes kulináris művészeti programmal és mélyreható elmélyülési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek minden vendég egyéni céljaihoz igazodnak.

Az élmények abban a pillanatban kezdődnek, amikor a vendégek belépnek az üdülőhelyre. Amikor a vendégek megérkeznek, a tartózkodásukat is a céljaikhoz és a Joali Being négy pilléréhez igazíthatják. A pillérek közé tartozik az „elme”, amelynek célja „a megelégedettség és a lelki béke ápolása a hangterápia, az elme és a test gyakorlatai révén”. A „mikrobiom”, amely segít a vendégeknek „mélyebb megértést kialakítani a test, az elme és a táplálkozás közötti kapcsolatról, miközben a test cirkadián ritmusa köré építi az étkezési szokásokat”. A „bőr”, amely a vendégeket egy olyan utazáson segíti, amelynek során „a bőrt olyan fiatalító terápiákkal világítják meg, amelyek egyaránt merítenek az időtlen rituálékból és a világ legfejlettebb kutatásaiból”. Végül pedig az „energia”, amely „az idegrendszer egyensúlyának helyreállítására és az energiaáramlás optimalizálására törekszik intelligens mozgásgyakorlatok és helyreállító terápiák révén.”

Mindezt a munkát az üdülőhely természetgyógyászokból, terapeutákból és mozgásszakértőkből álló profi csapata mellett végzik, akik végig a vendégek mellett maradnak.

A vendégek tartózkodásuk alatt személyre szabott elmélyülési programokon is részt vehetnek, amelyeket a négy pillér erősítésére terveztek. Az üdülőhely szerint ezen programok az „erő és a vitalitás, a mentális tisztaság és a jólét, a hormonális egyensúly, a női egészség, az emésztés és a testsúly kiegyensúlyozása, a pihentető alvás, valamint a mozgás a jó egészség és az immunitás érdekében” területekre szabhatók.

Joali Being
Joali Being (Forrás: Joali.com)

Természetesen az üdülőhely rengeteg rekreációs és szabadidős tevékenységet is kínál, beleértve a wellness workshopoktól kezdve a szárazföldi és vízi sportokig, helyi kirándulásokig, edzésórákig és még sok minden másig.

(Via)