Világ 2020. november 20.

Itt vannak az első fotók a Disney Star Wars szállodájáról

Fatima Világ 2020. november 20.
A Disney bemutatta az első képeket a Star Wars: Galactic Starcruiser belsejéből, azaz a várva várt Csillagok háborúja témájú szállodából, amely jövőre a floridai Walt Disney World Resort területén nyílik.

“A Star Wars: Galactic Starcruiser egy teljesen új típusú élmény” – mondta Ann Morrow Johnson, a Walt Disney Imagineering ügyvezető producere a Disney blogbejegyzésében, hozzátéve: “Egy csillagcirkáló fedélzetén fogsz élni … és belekerülhetsz a Star Wars történetbe.”

Disneyland vidámpark
Milliók imádják a Disney vidámparkját / Fotó: Getty Images

A vendégek két napra és két éjszakára élhetik át a magával ragadó Star Wars élményt. A szálloda egy csillaghajó – egy Corellian MPO-1400 nevű Halcyon kabinokkal, különleges, tematikus öltözetű személyzettel és rengeteg fedélzeti étkezési lehetőséggel. A rajongók kiválaszthatják a saját kalandjukat, ha felszállnak, de minden út ugyanúgy indul: amikor a vendégek bejelentkeznek a fő terminálba, mielőtt a Launch Podon keresztül űrbe szállítanák őket – írja a Lonely Planet.

Az újonnan megjelent képek szerint a vendégeknek egy kétszemélyes ágyon és két emeletes ágyon pihenhetnek, ez utóbbiak a falba vannak építve. Még nem világos, hogy minden szoba azonos belső elrendezéssel rendelkezik-e, de elképzelhető, hogy nagyon hasonlóak lesznek.

Az élmény lehetőséget nyújt a vendégeknek arra, hogy felfedezzék a Csillagok háborúja univerzumát. Szárazföldi kirándulásokra invitálják őket a Batuu bolygó Black Spire Outpost nevezetű űrkikötőjébe, valamint egy kirándulásra a Star Wars: Galaxy’s Edge-re a Disney hollywoodi stúdiójába. A legjobb az egészben, hogy önfeledt időt tölthetnek el a karakterekkel, a legénységgel és az utastársakkal.

A szálloda a tervek szerint valamikor 2021-ben nyit majd a Disney szerint.

Keresés az oldalon