Világ 2021. január 13.

Boroshordókban szállhatnak meg a turisták Hollandiában

Fatima Világ 2021. január 13.
Jelenleg csak a holland turisták élvezhetik a Hotel De Vrouwe van Stavoren nevű szálloda különleges boroshordóit, ám a Wine Barrel nevet viselő szálloda biztosan óriási durranás lesz széles körben a járványhelyzet csillapodása után.

A különleges szálloda Hollandia egyik legősibb településén, Stavorenben talállható. Kínál normál szobákat is, ám akik egy kicsi extrára vágynak, azok kibérelhetnek hatalmas hordókra emlékeztető lakosztályokat is – összesen nyolc közül választhatnak. Némelyikben egykor 23 ezer liter bort tároltak, most pedig két ággyal, fürdőszobával és nappalival is felszerelt szálláshely, némelyikben jakuzzi és privát szauna is található – írja a Nap mint nap.

Fotó: Booking.com

Azért a bort sem fogják hiányolni az oda látogatók, ugyanis minden vendéget egy üveg bor vár a szobában és a hotel éttermének borkínálatát is élvezhetik. A különleges dolgokért ki kell nyitni a pénztárcát, így nem meglepő, az ár elég borsos: közel 60 ezer forintba kerül két főnek egy éjszaka.

Fotó: Booking.com
Fotó: Booking.com

Egyébként nem elsőként találták ki ezeket a szobákat, ugyanis a mexikói Tequila településén is van egy olyan szálloda, ahol hordókban lakhatnak a vendégek – ezekben a hordókban azonban tequilát tároltak.

 

 

Keresés az oldalon