Világ 2021. szeptember 18.

Beköltözhetünk Micimackó házába az eredeti Százholdas pagonyban

Balázs Világ 2021. szeptember 18.
A Disney és az Airbnb együttműködése jóvoltából megépült Micimackó háza a százholdas pagonyban és akár be is költözhetünk.

A Micimackó ihlette ház az eredeti Százholdas pagonyban foglalható az Airbnb-n a Disney által rendezett ünnepség részeként, mellyel Micimackó 95. születésnapja előtt tisztelegnek.

A Bearbnb a Londontól mintegy 50 kilométerre délre található Ashdown erdőben helyezkedik el, és A.A. Milne eredeti meséi ihlették. A Bearbnb-ben két különálló szállás áll rendelkezésre, és egyszerre legfeljebb négy vendéget tudnak elszállásolni, így a Micimackó-rajongók elmerülhetnek Micimackó és barátai legendás világában.

Micimackó háza a Százholdas pagonyban.
Micimackó háza a Százholdas pagonyban (Forrás: Airbnb)

Az érkező turistákat a Disney által kinevezett Micimackó-illusztrátor, Kim Raymond látja vendégül, aki a Bearbnb kurátora, és aki több mint 30 éve rajzolja az ikonikus medvét. Kim E.H. Shepard eredeti dekorációiból merítve keltette életre Micimackó házát, és megjegyzi: „30 éve illusztrálom Micimackót, és továbbra is E.H. Shepard klasszikus dekorációi és a legújabb Disney-történetek inspirálnak. A ‘Bearbnb’ egy olyan egyedülálló élmény, amely életre kelti Micimackó varázsát a rajongók számára, miközben tiszteleg az eredeti kalandok előtt, amelyek 95 éve olyan fontosak sok ember számára.”

A házat úgy építették, hogy az ajtónyílás köré kitett faágak tekerednek, fölötte a „Mr. Sanders” (ez a magyar fordításban Kovács János lett) felirattal. Ha a vendégek bepillantanak a konyhaszekrényekbe, ‘hunny’ (azaz méz) feliratú edényekkel teli polcokat találnak.

Az eredeti Micimackó-mesékre való bájos utalások mellett a ház teljesen felszerelt, hogy a vendégek pihenése zavartalan legyen. Van benne egy franciaágy a földszinten, és a félemeleten két kényelmes egyszemélyes ágy is. A társalgóban hangulatos ülő- és étkezőhelyiségek várják a vendégeket. Minden egyes tartózkodás során a vendégeket idegenvezető kalauzolja körbe az eredeti Százholdas pagonyon.

Micimackó háza belülről.
Micimackó háza belülről (Forrás: Airbnb)

A “Bearbnb” emellett számos wellness-termékkel is rendelkezik annak érdekében, hogy a vendégeket arra ösztönözze, hogy fogadják el a természetes környezetet, és éljenek úgy, mint Micimackó, aki híres arról, hogy a saját tempójában halad. A termékek között jógamatracok és takarók is szerepelnek. Azok pedig, akik nem elég gyorsak ahhoz, hogy lefoglalják az egyik szállást, a Disney vásárlós oldalán elérhető új Micimackó-kínálat segítségével otthon is megteremthetik a saját mesebeli kuckójukat.

(Via)

Keresés az oldalon