Belföld 2020. szeptember 04.

Júliusban nyílt meg, de már ideiglenes zárást jelentett a vadiúj strand

Fatima Belföld 2020. szeptember 04.
Személyi hiányosságok miatt ideiglenesen bezárta kapuit a júliusban újonnan megnyitott Bábolna Strand- és Termálfürdő.

“Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy személyi hiányosságok miatt fürdőnk szeptember 3-tól bizonytalan ideig zárva tart” – olvasható a bábolnai fürdő Facebook oldalán. Bár bővebb részleteket nem osztottak meg a fennálló helyzetről, azt az ígéretet tették, hogy amint lesz ezzel kapcsolatban további információjuk, azt a honlapjukon, illetve a Facebook oldalukon fogják bejelenteni.

 

 

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy személyzetii hiányosságok miatt fürdőnk a mai naptól bizonytalan ideig zárva tart.Kérjük, hogy további információkért kövessék facebook oldalunkat és honlapunkat.

Közzétette: Bábolna Strand- és Termálfürdő – 2020. szeptember 2., szerda

 

 

A bábolnai az ország legújabb termálfürdője, három termálmedence, élmény- és gyermekmedence, valamint szaunavilág jelenti a fürdő választékát. A létesítmény mellett tíz hektáron egy szabadidőparkot is kialakítottak, ahol csónakázótó is található – írja a Turizmus Online.

bábolna termálfürdő strand
Fotó: Facebook/Bábolnafürdő

Épp most váltottak volna a főszezonhoz képest olcsóbb, utószezoni jegyárakra, ami egy felnőtt belépő esetében 600 forinttal olcsóbb, 2500 forintos belépőt jelentett volna.

Keresés az oldalon