Belföld 2021. június 22.

26 csúszdával és 9 medencével vár a megújult Aquapark

Fatima Belföld 2021. június 22.
A megújult Aquapark június 26-tól várja a vízikalandok szerelmeseit Mogyoródon.

Magyarország egyetlen 1,5 kilométernyi hosszú vízicsúszdaparkja egész napos aktív kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindez alig 15 percre Budapesttől.

Csúszdák minden korosztálynak

A felújított – 11, 5 hektár alapterületű – Aquaparkban 26 csúszda, 9 medence, egy háromszintes ugrómedence és egy lassan csordogáló Lusta Folyó várja a fürdőzőket. A csúszdák közt választhatnak az óvatosabbak, de a bevállalósabbaknak is nagy a választék, így például a Szabadesés Csúszda, és papa, a mama és a gyerekek pedig a népszerű családi csúszdán suhanhatnak kedvükre.

Fotó: PressPresso

A mozgalmas csúszdázás mellett hűsítő medencék, jacuzzi és egy lounge rész gondoskodik arról, hogy kényelmesen, testet–lelket pihentető, feltöltő élményben legyen része a látogatónak. A panorámateraszon baldachinos ágyakon ejtőzhetünk, a különböző éttermi egységben pedig minden lehetőség adott egy kellemesen elköltött ebédhez. 

Szerdánként kedvezményes diák és gyermeknap vár mindenkit, csoportoknak 20 fő felett pedig csoportkedvezmény jár.

Nem csak a pancsolni, játszani, fröcskölni vágyó gyerekekre, hanem a Mineshow – rajongó ifjakra is gondoltak, így a „vizeskedés” után más izgalmakban is lehet részük az érdeklődőknek. Az Aquaparkban, a vízből kiszállva a szárazon is számos lehetőség van az aktív sportolásra: pazar röplabda-, foci- és tollaslabdapálya is színesíti a kínálatot. Egy itt eltöltött izgalmas, ám fárasztó nap után este nem muszáj hazamennie annak, akinek nem elég egy nap őrület, a zöldben lehet sátrat verni, lakókocsizni, de egy glamping is várja a látogatókat.

Keresés az oldalon