Már Antalyába is utazhatunk a Wizz Air járatával

Pitz Dániel
Heti három alkalommal indít járatokat idén nyáron a Wizz Air az egyik legnépszerűbb tengerparti üdülővárosba, Antalyába.

A Wizz Air elindította első járatát a törökországi Antalyába. Ez már a negyedik újonnan induló desztináció idén Magyarországról – írja a légitársaság a közleményében.

Újabb tengerpart vált elérhetővé a magyaroknak

Elsősorban a tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy idén nyártól a Wizz Air Budapestről járatokat indít a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók.

A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.

Antalya, a magyar turisták egyik kedven üdülővárosa
Fotó: Wizz Air

Trubek Zsuzsa, a Wizz Air szóvivője elmondta, hogy büszkék arra, hogy a napi rendszerességű isztambuli járatok után mostantól egy igazi török üdülőparadicsom nyitja meg kapuit a magyarországi közönség számára. 

A járatok május 24-től kezdődően minden hétfőn, szerdán és pénteken indulnak Antalyába, a legolcsóbb jegyár 11 990 forint lesz.