Világ 2020. november 22.

Álommunka: 5 csillagos hotelben tesztelhetsz ágyat, még fizetnek is érte Angliában

Fatima Világ 2020. november 22.
A kellemes kikapcsolódás, pihenés és alvás rajongói most megtalálták az álommunkájukat, ugyanis lehetőség akadt angliai luxushotelekben ágyakat tesztelni - kell ennél több?!

A Tielle Love Luxury ágytesztelőt keres egy-egy éjszaka eltöltésére az ország legjobb szállodáiban, aki ezután beszámolna a tapasztalatairól. Amellett, hogy a kiadásait fizetik, még az otthonától távol töltött éjszakáért is díjazást kap, tehát ez valóban egy álommunka a pihenés rajongóinak.

Illusztráció: Getty Images

A szerencsés öt ingyenes éjszakát tölthet az ötcsillagos szállodákban, többek között a londoni The Savoy, a Brightoni Artist Residence és a Riponi Grantley Hall területén. További bónuszként pedig magával vihet egy barátot – írja a Lonely Planet. A jelentkezőknek ki kell töltenie egy jelentkezési lapot, a nyertestpedig egy számgenerátor segítségével választják ki. A nyeremény tartalmaz még 500 font (202 ezer forint) készpénzt, amivel hozzájárulnak a nyertes utazási költségeinek fedezéséhez – további 1000 font készpénz mellett. Az látogatásokat 2021 folyamán kell elvégezni olyan napokon, amik a sikeres pályázónak és a szállodáknak is megfelelnek. Influenszerekre is szükség van, ám erről további információ a Tielle Love Luxury weboldalról érhető el.

Keresés az oldalon