Világ 2019. november 28.

Bújj egy maharadzsa bőrébe, foglalj királyi palotát az Airbn-n!

Balázs Világ 2019. november 28.
Dzsaipur 21 éves uralkodója, Padmanabh Singh maharadzsa kitárta szédítő palotája kapuit a világutazók előtt. Az Airbnb-n november végétől foglalhatunk szállást a majd 300 éves királyi lakosztályokba, azokba is, ahová eddig a különleges vendégeken kívül csak a királyi család tagjai tették be a lábukat. Soha nem látott luxus vesz itt körbe bennünket.

Egyre több páratlan helyszín várja a vendégeket világszerte Airbnb-s szálláshelyként. A Downtown Abbey forgatási helyszíneként szolgáló Highclere kastély és Barbie álomszerű malibui villája is kitárta a kapuit az érdeklődők előtt.

A sorba most beáll a dzsaipuri királyi palota is.

A közel 300 éves – 1727-ben épült –, lélegzetelállító szépségű épületbe november 23-tól lehet szobát foglalni. A promó videóban maga az uralkodói ház leszármazottja, a 21 éves Padmanabh Singh maharadzsa ajánlja a szállást.

Ő az első uralkodó, aki az Airbnb-n keresztül beengedi székhelyére a ”pórnépet”. A srác 2011-től fogva, nagyapja halála óta uralkodik. Azért nem kell izgulnia, ha véletlenül nem lesz elég foglalás otthonában, a gondokat autó- és motorgyűjteményével, s lovaspólózással űzi el az aranyifjú.

Padmanabh Singh (Forrás: Airbnb)

Nem engedtek be korábban akárkiket 

A hatemeletes City Palace India egyik meghatározó palotája. November végétől olyan rejtett zugai is feltárulnak az érdeklődők előtt, mint a Gudliya lakosztály, ahová eddig kizárólag a királyi család tagjai, és különleges vendégeik tehették be a lábukat.

A dzsaipuri City Palace India egy szobája.
Forrás: Airbnb

Délutáni tea, pávákkal

A hatalmas méretű, szédítő luxust árasztó fürdőszobák, a díszes konyhák, és a saját úszómedence mind-mind olyan pluszt nyújtanak, mely más szálláson biztosan nem elérhető. A lenyűgöző panorámát kínáló teraszokon lehet ebédelni, vagy elszürcsölni a délutáni teát – színpompás pávák társaságában –, de ha inkább kimozdulnánk, a palota személyzete körbe vezet bennünket a környékbeli bazárokban, sőt a múzeumok között is könnyebben eligazodunk a segítségükkel.

Azért a hitelkártyánkat ne felejtsük el csurig tölteni indulás előtt…

 

(Via)

Keresés az oldalon