Scooby Doo furgonja kiadó az Airbnb-n

Fruzsi
Az első élőszereplős Scooby Doo-film 20 éves jubileuma alkalmából az Airbnb és Matthew Lillard rendkívüli ajánlattal várja a hetvenes években indult legendás sorozat rajongóit Dél-Kalifornia tengerpartján.

Idén húsz éve, hogy elkészült a Scooby-Doo – A nagy csapat, ezért az Airbnb, a Warner Bros. Consumer Products és Matthew Lillard összefogott egy különleges élmény érdekében. A szerencsések egy éjszakára kibérelhetik az ikonikus Csodajárgányt, a bűnüldöző tinédzserek furgonját.

“Alig várom, hogy Airbnb-házigazdaként üdvözölhessem a vendégeket a Rejtély Rt. bandájának világában, és olyan nyári vakációt biztosítsak nekik, amit soha nem felejtenek el… Szörnyek nélkül”

– fogalmazott a Bozontot alakító Lillard. A vendégeket június 24-én, június 25-én és június 26-án várják háromszor egy éjszakára, mindösszesen 20 dollárért, vagyis mintegy 7500 forintért.

Scooby Doo furgonja, ami kiadó az Airbnb-n
Fotó: Airbnb

A különleges szálláshoz egyéb kiegészítők is járnak, hogy az élményt tökéletessé tegyék: korlátlan rágcsálnivalók és vacsora Bozont és Scooby kedvenc ételeiből, a Sugar Ray legújabb albuma egy hordozható CD-lejátszón, függőágyak, rejtélyes játékok, és persze a Scooby Doo-film.

Az érdeklődők az airbnb.com/mysterymachine oldalon foglalhatják le a szállást. Az Airbnb felhívta a figyelmet, hogy a dél-kaliforniai utazásról mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia.

(via Airbnb)