így lesz minden pörkölt tökéletes Bíró Dániel séf szerint

Bíró Dániel a legjobb iskolát kapta: gyerekkorában Bíró Lajos konyháját ismerhette belülről, később pedig a szakma egyik legelismertebb iskolájába járt Svájcba.

Tudásból tehát nincs hiány, de mit mond az ifjú séf akkor, ha nem egy ázsiai fúziós, komplex étel a téma, hanem igazi házias ízek?

Bíró Daninak volt mit mondania!

nosalty.hu1 éve
Tovább olvasom
A nagy virsliteszt: megéri a drágább virslit venni a boltokban?
A Mielőtt megveszed legújabb részében hétféle virslit kóstoltunk - köztük az Aldi, a Lidl vagy a Penny saját márkás termékét is - , hogy kiderüljön, megéri-e a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 35 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Európa alábecsült gyöngyszemét írd fel a bakancslistádra
01:14
00:00
05:35
05:35
 

Még több friss hír

Kapcsolódó

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves