
Így készül otthon a kínai büfék titkos szósza
A legtöbben biztosan ismerik a kínai büfék édeskés, ragacsos szószát, ami ezúttal csirke helyett a tápláló vegán fehérjeforrásnak számító tofura került.
marieclaire.hu2 éve
Mesternők
A Nők az Építőiparban Egyesület alapító tagjánál jártunk. Videó.
0 seconds of 4 minutes, 28 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Keyboard Shortcuts
Shortcuts Open/Close/ or ?
Play/PauseSPACE
Increase Volume↑
Decrease Volume↓
Seek Forward→
Seek Backward←
Captions On/Offc
Fullscreen/Exit Fullscreenf
Mute/Unmutem
Decrease Caption Size-
Increase Caption Size+ or =
Seek %0-9
Copied
Live
00:00
04:28
04:28
More Videos
04:28
Mesternők
00:54
Viszlát a szúnyogoknak: ez a módszer egész nyáron távol tartja majd a rovarokat
03:11
A Kolorádón kérdeztük a fesztiválozókat, kell-e spórolni a szórakozáson
06:00
Szendvics-teszt: hol éri meg sonkát, sajtot, vajkrémet venni?
04:41
Megéri vörösborra 700 forintnál többet költeni? Teszteltük az utca emberével
05:35
A nagy virsliteszt: megéri a drágább virslit venni a boltokban?
09:41
Vécépapírteszt: megéri a drágább tekercset venni?
06:45
Sárgabaracklekvár-teszt: legyőzi a bolti a házit?
01:31
A világ legszebb szigete Budapesttől két órányira van
48:20
Rainer-Micsinyei Nóra és Lengyel Tamás a Kettős:pont podcastben
Close
Még több friss hír

Hogyan (ne) kérj bort egy étteremben? 5 sommelier-tipp, hogy magabiztosan válassz!
hamuesgyemant.hu1 napja
HIRDETÉS
Töltés
Kapcsolódó

Mi legyen az ebéd hétvégén? – Terítéken a nyár ízei
streetkitchen.hu20 órája

2 filléres anyag az öntözővízhez, és dupla annyi virágot hoz a muskátli
mindmegette.hu23 órája

Mi a Bogyó és Babóca sikerének titka?
koloknet.hu2 órája

Űrfagyi készült Kapu Tibor tiszteletére - itt kóstolhatod meg te is
mindmegette.hu19 órája

Mi ezt egyszerűen imádjuk: sajtos rántott cukkini készült nálunk
erdekesmagazin.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva