Csopaki aprópecsenye

Csopaki vagy sárvári?

Két különböző néven van meg szinte ugyanaz a receptem.

A sárvárihoz feleannyi gomba kell és sertéshússal készül, a csopaki meg pulykahúsból.

De láttam már sertéshúsos változatot is "csopaki" néven.

Hogy teljes legyen a káosz, én csirkemellből is szoktam készíteni, ha éppen az van itthon.

A lényeg viszont nem ez, hanem az, hogy

nosalty.hu5 éve
Tovább olvasom
Házikót építettek a folyó közepén
Szerbiában, a Drina folyó közepén található egy kicsi sziklára épített faházikó, ami méltán vált a környék egyik népszerű látnivalójává.
0 seconds of 1 minute, 1 secondVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
Egyszerű trükk, amivel elkészítheted a tökéletes főtt kukoricát
01:13
00:00
01:01
01:01
 

Még több friss hír

       

Mai nap hírei