Egészségesebb felvágottak? Új megoldások a húsiparban

A hús tartósítása évezredes gyakorlat, a modern élelmiszeripar pedig évtizedek óta használ nitritet és nitrátot a termékek színének megőrzésére, az oxidáció lassítására, valamint a veszélyes kórokozók elszaporodásának megelőzésére.

Ezek az adalékanyagok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a sonkák, kolbászok és egyéb hústermékek hosszabb ideig frisse

agroforum.hu1 hónapja
Tovább olvasom
Ketchupokat teszteltünk: tarolt egy márka a kóstolóknál
A Mielőtt megveszed újabb részében kilencféle ketchupot kóstoltunk. Vakteszteltük például az Aldi, a Lidl, a Spar saját márkás termékét, vagy a Globus, a Heinz, az Univer ketchupját. Vajon megéri a drágábbra költeni, vagy az olcsóbb is ugyanolyan finom?
0 seconds of 5 minutes, 12 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
Next Up
A világ legszebb szigete Budapesttől két órányira van
01:31
00:00
05:12
05:12
 

Még több friss hír

Hírstart Gazdaság

24.hu gazdasági hírei