
Hogyan (ne) kérj bort egy étteremben? 5 sommelier-tipp, hogy magabiztosan válassz!
Bort rendelni egy étteremben sokak számára stresszes élmény – főleg, ha hosszú a borlap, komoly a körítés, és úgy tűnik, mintha "mindenki más tudná, mit csinál. Pedig a jó borválasztás nem varázslat, hanem pár jó kérdés, egy kis nyitottság – és egy jó sommelier. A Michelin Bib Gourmand díjas N28 Wine & Kitchen sommelier-je a Magyar Bor Napja alkalm Tovább olvasomMég több friss hír
Töltés
HIRDETÉS
Töltés
Kapcsolódó

Felejtsd el a 10 000 lépést - a japán gyaloglással még többet fogyhatsz
mindmegette.hu13 órája

9 házifagylalt-recept, ami után a bolti már nem is fog kelleni
mindmegette.hu15 órája

Három amputált végtaggal a Csendes óceánon: Craig Wood átért
aquamagazin.hu15 órája

A Lidl férfias kincse megkönnyíti a ház körüli munkákat
mindmegette.hu23 órája

2 filléres anyag az öntözővízhez, és dupla annyi virágot hoz a muskátli
mindmegette.hu1 órája

Rántott csirkemell air fryerben
streetkitchen.hu2 órája

Zöld oázis a kertben: így keltsük életre a kiszáradt füvet
mindmegette.hu12 órája

Így kell helyesen használni a légkondit, az emberek 50%-a elrontja
erdekesmagazin.hu16 órája

7 pofonegyszerű tejszínes tészta, aminél krémesebbet nehéz elképzelni
streetkitchen.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva